Hoe leg ik de leukste vakantiemomenten vast?

Het is natuurlijk altijd heel erg leuk om op vakantie te gaan. Vaak zie je ook veel mooie en bijzondere gebouwen of landschappen waar je enorm van kan genieten. Tegenwoordig is alles super makkelijk om vast te leggen met je telefoon. Maar hierdoor kan je ook niet altijd alle foto’s goed terug vinden als je ze wilt laten zien aan mensen. Daarnaast kan je soms op een betere manier je vakantie momenten vast leggen én nog genieten van de vakantie zonder daar de hele tijd mee bezig te zijn. Ben je benieuwd hoe je dit kan doen? Lees dan snel verder.

Kies de juiste momenten

Omdat de telefoontjes zoveel gebruikt worden en iedereen overal foto’s van kan maken, leef je soms minder in het nu. Dat is natuurlijk zonde als je geen herinneringen hebt en alles alleen maar door de telefoon hebt gezien. Maar het is ook zonde om geen foto’s over te houden aan je vakantie omdat dit de herinneringen in leven houd. Om toch te kunnen genieten van het moment, maar ook de foto’s te hebben is het goed om af en toe even een fotomomentje in te plannen. Als je drie dagen op hetzelfde strand ligt, hoef je natuurlijk niet elke dag weer foto’s te maken van diezelfde plek.

Leuk voor later

Als je dan allemaal mooie foto’s hebt van je vakantie is dit natuurlijk heel leuk om met andere mensen te delen. Vaak is het lastig als je alles op je telefoon hebt staan om dan de juiste foto te vinden omdat er zoveel foto’s op staan. Om deze reden is het leuk om een fotoalbum te maken. Zo kan je van elke dag de foto’s gemakkelijk bij elkaar op een bladzijde zetten zodat je per moment je vakantie herinneringen kan delen. Daarnaast heb je ook meteen een selectie gemaakt van de beste foto’s zodat je niet door alle onzin heeft hoeft te scrollen. Het is natuurlijk ook super leuk om een aantal jaar later weer makkelijk terug te kunnen kijken naar je fijne vakantie.

Tip: zet bij elk moment de plek of restaurant waar je was zodat je dat niet kan vergeten.

Kortom, er zijn een aantal dingen die je kan doen zodat je toch kan genieten van je vakantie en alle leuke momenten voor altijd vast te leggen. Het is goed om foto momentjes vast te leggen en achteraf een fotoboek te maken.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in