Reisdagboek Camper

Ideaal voor alle leeftijden en alle manieren van kamperen. Er staan quotes in, een kaartje van Europa om je route te tekenen en een lege pagina om zelf te tekenen als je buiten Europa rijdt met de camper. Grappige dillema’s, (foto)opdrachten. Heel veel vragen ter inspiratie voor het schrijven. Lijstjes om bij te houden. Veel pagina’s om vol te schrijven. Lijsten om je kilometers bij te houden, pagina’s om op te schrijven op welke leuke plekjes je hebt gestaan. Een pagina voor de gegevens van je camper. Voor de regenachtige avonden zelfs dilemma’s.

Met de camper eropuitMet de camper eropuit

Nederland? Europa? Amerika? Afrika? Hou de gereden kilometers bij, noteer de plaatsen waar je was en je activiteiten. Pagina’s om je budget bij te houden en de gegevens van je camper. Op een kaartje kan je je route tekenen. Ook leuk voor kampeerders met de caravan, trailertent of tent. Voor mensen van het vanlife, digital nomads en oude rotten.
Extra: veel vragen om je te inspireren om alles wat je onderweg meemaakt, ervaart en leert op te schijven. Met opdrachten voor saaie momenten en dillema’s voor regenachtige avonden

Leestip:  Een gezin van 6 in 1 camper - Een bus vol avonturen

Reizen met dit traveljournal voor volwassenen, is reizen met herinneringen voor later. Dit camper boek biedt ruimte voor al jouw aantekeningen om thuis nog eens rustig terug te lezen.

Praktische ringband. 128 pagina’s.
Productspecificaties:

Type – dagboek – Reisdagboek
Afmetingen (b x h x d)14,5×1 cm (BxHxD)
Inclusief slot – Nee
Doelgroep – Kinderen en volwassenen
Merk – Anika Redhed
Auteur – Anika Redhed

 2.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in