Hobby en Volkswagen leggen basis voor langdurige samenwerking

Volkswagen Bedrijfswagens en camperspecialisten HOBBY hebben de contractuele basis gelegd voor een langdurige samenwerking.

In de eerste fase van de samenwerking zal HOBBY voor het einde van het jaar zijn eigen camperoplossingen aanbieden op basis van de Crafter-bestelwagen van Volkswagen Commercial Vehicles. De nieuwe voertuigen zullen in augustus voor het eerst te zien zijn op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Lars Krause, lid van de raad van bestuur van Volkswagen Commercial Vehicles voor verkoop en marketing: “De afgelopen jaren hebben we een constante groeiende trend gezien met betrekking tot onze campers. Dat geldt niet alleen voor onze California-modellen, maar voor de hele industrie. ‘Van life’ is een echte levensstijl geworden. We zijn dan ook verheugd om onze samenwerking met HOBBY te starten, omdat we er zeker van zijn dat onze Crafter een ideaal basisvoertuig is voor hun campers.”

“De samenwerking met Volkswagen Commercial Vehicles wordt een gamechanger voor de HOBBY-Fendt Group en opent totaal nieuwe mogelijkheden voor ons”, zegt Bernd Löher, Chief Executive van HOBBY. “De Crafter brengt alle features met zich mee die onze klanten al kennen van hun auto en die ze – vooral op het gebied van veiligheid – waarderen. Voor HOBBY is het de ideale tijd voor de strategische uitbreiding van het portfolio en voor het betreden van het premium campersegment, een van de sterkst groeiende categorieën op de markt voor vrijetijdsvoertuigen”, voegt Löher toe.

Leestip:  Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Volkswagen-bedrijfsvoertuigen – Wij vervoeren succes, vrijheid en toekomst

Als toonaangevende fabrikant van lichte bedrijfsvoertuigen hervormt het merk Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) het vervoer van goederen, diensten en mensen op een fundamentele en duurzame manier. Hun voertuigen vervoeren bouwvakkers, gezinnen en avonturiers, broodjes, pakjes en surfplanken. Dagelijks helpen ze talloze mensen over de hele wereld om hun werk goed te doen, opereren ze als mobiele werkplaatsen en brengen ze paramedici en politiemensen overal waar ze nodig zijn. Op hun vestigingen in Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) en Pacheco (ARG) produceren ongeveer 24.000 medewerkers de modellijnen Transporter, Caddy, Crafter en Amarok, en zullen vanaf 2022 de ID produceren. Buzz – de volledig elektrische versie van hun iconische Bulli. Binnen de Volkswagen Groep is VWCV ook het leidende merk voor autonoom rijden en voor mobiliteitsaanbiedingen zoals Mobility-as-a-Service en Transport-as-a-Service – gebieden waarin we de toekomst van mobiliteit vormgeven. Op deze manier vervoert het merk de samenleving van morgen met al haar eisen voor schone, intelligente en duurzame mobiliteit.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

Dit is waar Volkswagen Bedrijfswagens voor staat met zijn merkbelofte: Wij vervoeren succes, vrijheid en toekomst.

HOBBY biedt voor het eerst campers aan op basis van de Crafter gesloten bestelwagen

Première op de Caravan Salon Düsseldorf 2022

Hobby en Volkswagen bedrijfsvoertuigen

HOBBY produceert al 55 jaar caravans en campers in de Noord-Duitse stad Fockbek – betrouwbaar, gepassioneerd, innovatief. Op de traditionele locatie in het hart van Sleeswijk-Holstein produceren 1.200 medewerkers jaarlijks meer dan 15.000 vrijetijdsvoertuigen. 350 geautoriseerde dealers in alle landen van Europa en verkoopvertegenwoordigers over de hele wereld staan ​​klaar om Hobby-klanten te ondersteunen en te adviseren. Naast de Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH, de Hobby-groep omvat ook Fendt-Caravan GmbH uit Beieren, de lichtgewicht meubelspecialist Formlight GmbH uit Noord-Rijnland-Westfalen en de Rendsburger Feuerverzinkerei GmbH.

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili

Website Hobby: hobby-caravan.de

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in