Camper TV gaat op ontdekkingsreis in Zwitserland

In 2021 brachten Erik en Wilma van het populaire YouTube kanaal ‘Camper TV’ een bezoek aan de campingregio Interlaken in Zwitserland.
Tijdens hun bezoek maakten ze een vierdelige serie die door veel kijkers is bekeken en enthousiast is ontvangen.

Vanwege het succes van deze serie komt er een vervolg en reizen zij binnenkort opnieuw af naar Zwitserland. Deze keer zullen zij het ‘Berner Oberland’ aan doen en ook nu een vierdelige serie opnemen die vanaf de eerste helft van juni online zal komen met een wekelijkse aflevering op zondag.

Net als in seizoen 1 kunnen kijkers genieten van mooie natuurbeelden, cultuur, uitstapjes en natuurlijk de bekende tips&trics. Waar moet je rekening mee houden als je (met de camper) naar Zwitserland gaat, is Zwitserland niet erg duur, kun je gewoon met euro’s betalen en heb je een vignet nodig, wat zijn leuke uitstapjes, etc.  Al deze vragen en nog veel meer worden in de vierdelige serie door Erik en Wilma beantwoord.

Leestip:  Fusie Goboony en Yescapa

Vorig jaar werden er tijdens de serie twee goed gevulde rugtassen met souvenirs en lekkernijen verloot onder de kijkers van Camper TV. Of er dit jaar iets vergelijkbaars op stapel staat willen ze nog even geheim houden.

Benieuwd? Volg hun dan en abonneer op hun YouTube kanaal https://YouTube.com/campertv

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in