Boerencamping Duinzoomhoeve midden tussen de bollenvelden

Kamperen bij de boer op het mooiste stukje Julianadorp! – Midden tussen de bollenvelden, op steenworp afstand van duin en strand, vindt je de luxe boerencamping Duinzoomhoeve.

Rustig gelegen tussen Julianadorp en Den Helder, op een unieke plek met de meeste zonuren van Nederland! Hier ben je er helemaal uit, weg van het alledaagse leven. Kamperen bij de boer aan de Noordzeekust, met keuze uit kampeerplaatsen met privé sanitair, ruim opgezette kampeerplaatsen, hooiberghutten of de pipowagen.

Proef, ruik, bekijk en ervaar de omgeving Julianadorp aan zee!

Met de wind in de haren maak je prachtige wandelingen over het Noordzeestrand en langs geurige bloemenvelden. Het Noord-Hollandpad, met de mooiste plekjes van de provincie, loopt pal langs de camping. Je fietst door de duinen zo naar Julianadorp of Den Helder, naar Fort Kijkduin, Huisduinen met vuurtoren de Lange Jaap en het Marinemuseum. Geniet onderweg van de unieke natuur in het Mariëndal en Donkere Duinen.

Leestip:  Recreatiepark de Koornmolen in natuurgebied de Rottemeren

bloemenvelden

Kampeerplaatsen

Op Duinzoomhoeve kampeer je tussen de bollenvelden en dicht bij het duin en strand. De camping heeft dertig kampeerplaatsen en een speciale parkeerplaats voor jouw auto, zodat de camping autovrij en kindvriendelijk blijft. Het strand ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

Boerencamping met luxe

Je hebt op de Duinzoomhoeve beschikking over gratis WIFI. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. De Duinzoomhoeve is verkeersluw en vrij toegankelijk. Je vindt rond de camping geen onvriendelijke hekken of sloten. Jouw kampeerplaats staat midden tussen de bloembollenvelden, dus je kunt helemaal genieten van de rust.

Water, elektriciteit (10 amp) en toilet zijn bij de prijs inbegrepen. Het toiletgebouw is verwarmd en ieder toilet heeft toiletpapier. Bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes en elke dag ligt de krant (Telegraaf) in de Pinkenstal.

Leestip:  B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg

Aan de rand van de camping staat ook een serviceplaats. Hier kun je jouw afvalwater lozen en jouw watertank vullen. Ook kun je hier jouw toiletcassette legen en schoonmaken.

Leden van ANWB-Campingcard, SVR, ACSI, MiniCampingCard en NKC krijgen € 2,- korting per nacht.

Let op: geen plastic toegestaan onder de voortent!

Website Boerencamping Duinzoomhoeve: duinzoomhoeve.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in