Tips om je spullen veilig op te bergen tijdens je vakantie

Zo berg je je spullen veilig op als je op vakantie bent.

Ga je op vakantie? Dan wil je je spullen natuurlijk wel veilig opbergen. Je wilt niet het risico lopen dat je spullen gestolen worden, maar gelukkig zijn er enkele dingen die je kunt doen om de kans dat je spullen gestolen worden kleiner te maken, zoals je Samsung smartphone opbergen in een Samsung A32 4G hoesje. Wij vertellen je hoe je jouw spullen het beste op kunt bergen, zodat je diefstal zoveel mogelijk uit kunt sluiten. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg dat dure eigendommen niet teveel opvallen

Zorg ervoor dat jouw dure eigendommen niet teveel opvallen, dit kun je doen door je smartphone op te bergen in een telefoonhoesje en in een afgesloten tas te bewaren en je waardevolle sieraden in doosjes te doen. Wat je ook kunt doen, is waardevolle spullen in sokken stoppen. Hier zal niet snel in worden gekeken.

Houd je waardevolle spullen dichtbij je

Zorg ervoor dat je je waardevolle spullen zo dicht mogelijk bij je houd. Zo is het aan te raden om contant geld en papieren te bewaren op een veilige plek, bijvoorbeeld in je handtas die je altijd draagt of in je rugzak. Stop je spullen in een ruimte in je tas waar ze niet snel gevonden kunnen worden.

Doe je tassen altijd dicht

Wat je ook zeker niet mag vergeten, is het sluiten van je tassen. Laat je je tas per ongeluk open, dan kan een zakkenroller zo zijn slag slaan. Check dan ook altijd of al je tassen goed afgesloten zijn.

Verdeel waardevolle eigendommen over verschillende koffers

Nog een goede tip: verdeel al je waardevolle eigendommen over verschillende koffers. Mocht het zo zijn dat er een koffer gestolen wordt, dan ben je niet direct al je waardevolle spullen kwijt.

Blijf zicht houden op je bagage

Blijf goed zicht houden op je bagage als je bijvoorbeeld in een bus of in een trein zit. Ook als je aan het wachten bent op je vervoer, dan moet je je tassen goed in de gaten houden. Als je even niet kijkt, kan het zo zijn dat je bagage wordt meegenomen.

Berg waardevolle spullen in een kluisje in je appartement op

Betrek je een appartement tijdens je vakantie? Berg je waardevolle spullen dan in een kluisje in het appartement op. De meeste appartementen zijn wel voorzien van kluisjes. Mocht iemand je appartement binnendringen, dan zitten jouw spullen veilig in de kluis, die niet zomaar geopend kan worden.

Wij wensen je veel succes met onze tips en een fijne vakantie!

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in