Ben jij al overtuigd van de XBUS?

0

De XBUS, voorheen bekend als eBussy, is een licht voertuig (L7e-categorie). Het zet in bijna alle opzichten nieuwe maatstaven: met een actieradius tot 800 km inclusief zonnepanelen op het dak. Met flexibel gebruiksgemak en een modulair systeem gebaseerd op het “Lego-principe”.

Het doel van ElectricBrands – de XBUS wordt één van de beste en meest innovatieve lichte elektrische voertuigen ter wereld. Geen ander voertuig combineert technologie, gebruiksgemak, design en plezier als de XBUS. Hij genereert een bereik van maximaal 200 km per dag via zijn geïntegreerde zonnepanelen en recupererende aandrijvingen.

De XBUS is een van de meest duurzame elektrische voertuigen op vier wielen. Hij kan hij voor 98% worden gerecycled en is al klimaatneutraal na slechts 10.000 kilometer. Ook zijn de lithium-ion batterijen volledig kobaltvrij.

Leestip:  Nieuwe visvijver op camping De Kleine Wolf

Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare carrosserieën kan hij in slechts een paar stappen worden omgevormd tot een cabriolet, terreinwagen, gesloten opbouw, stationwagen, pick-up of gesloten bestelwagen en kampeerbus. Met zijn permanente, elektronisch geregelde vierwielaandrijving, meer dan 1000 Nm koppel en zijn app-gestuurde communicatiesysteem, evenals andere optionele uitrustingen zoals airconditioning en digitale buitenspiegels, zet de XBUS nieuwe normen, niet alleen als licht voertuig. Zijn leeggewicht zonder batterijen, lading en opbouw is slechts 450-600 kg, maar hij kan nog steeds een lading tot 1000 kg vervoeren. De XBUS is gemaakt voor jou!

XBUS

Waarom Een XBUS?

Maximale veiligheid
Licht maar veilig. De XBUS heeft een veiligheidskooi voor de passagiers en een in het voorste gedeelte geïntegreerde crashbox.

Maximaal bereik
De 8 tot 24 verwisselbare en uitneembare batterijmodules geven u het bereik dat u nodig heeft.

Leestip:  100% elektrisch recreatief voertuig

Krachtig werkpaard
De XBUS heeft een indrukwekkend koppel van ca. 1000 Nm, genoeg voor al je privé- en zakelijke eisen.

Modulair en flexibel
De verschillende modules van de XBUS kunnen eenvoudig gewisseld en geüpgrade worden volgens het “Lego-principe”.

Lichtgewicht
Met een leeggewicht van slechts 450/600 kg behoort de XBUS tot de homologatieklasse: L7e.

Milieubewust
Uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen bereikt de XBUS een extra actieradius van maximaal 200 km per dag.

Website XBUS: emobilitylimburg.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in