Polaris Outdoor, het nieuwe voortent merk

Dit jaar is er een nieuwe speler toegetreden op de markt van voortenten en luifels. Polaris Outdoor is een merk voor en door kampeerliefhebbers.

Polaris Outdoor is ambitieus aldus Erwin Rozendal, oprichter van het merk. “Over 5 jaar willen we in een aantal landen voet aan de grond hebben en steeds meer kampeerders blij maken met onze producten.”

De strategie is om het online bestellen van een voortent zo toegankelijk mogelijk te maken. Door de wereldwijde pandemie is het bestel gedrag op internet veranderd. Dit vraagt van kopers een andere mindset maar ook van de aanbieders. Daarom is de website van Polaris Outdoor o.a. voor zien van een voortent zoekmachine.

Mensen kunnen zoeken naar de passende voortent door de ‘voortent zoekmachine’ op de homepage van onze webshop te gebruiken. Daarnaast willen we mensen altijd de mogelijkheid geven om de tent te zien en te ervaren. Daarom zijn drie verkooppunten in Nederland te vinden waar we mee samenwerken. Ontzorgen is ons doel. Heb je de juiste tent gevonden dan sturen we hem op naar de dichtstbijzijnde dealer, naar je huis of zelfs naar de camping. De keus is aan onze klant.

voortenten

Waar nu voortenten, luifels, airtenten en een uitbouw te koop zijn, zal dit naar verwachting snel toenemen met een uitgebreider assortiment. “We zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en varianten op bestaande artikelen” aldus Erwin.

De Polaris Outdoor voortent staat voor kwaliteit en een mooi design, en dat voor een concurrerende prijs. De kwaliteit zie je onder andere terug in het doordachte design, de YKK ritsen en stormclips en Duitse ‘Mehler’ dakstof. Airtex240. Omdat wij bijvoorbeeld geen naden hebben in ons dak, is de kans op lekkage niet aanwezig.
Daarnaast hebben we klantenservice hoog in het vaandel staan. Wie de klantenservice belt kan een productspecialist aan de lijn verwachten, of Erwin zelf.

Polaris Outdoor

Polaris Outdoor heeft inmiddels al een mooie seizoenstart gemaakt en de tenten staan inmiddels door heel Nederland op de camping. Het leuke hiervan is dat we allemaal positieve reacties van onze klanten krijgen.

Zoek jij je eerste voortent of is je huidige voortent aan vervanging toe?
Met een Polaris Outdoor voortent ben je in elk geval verzekerd van een mooie tent, een tent om jarenlang van te genieten.

Website Polarisoutdoor: polarisoutdoor.nl

 5/5 (7)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in