Vlotkamp slapen op het water in Zuienkerke

Slapen op het water is een bijzondere manier van kamperen en overspoelt je met een magisch vakantiegevoel. Alleen of in compagnie, ze laten je onderdompelen in de wereld van avontuurlijke activiteiten, polderlandschappen en geven je een overdosis verse zeelucht. Ze heten je welkom bij Vlotkamp!

De vlotten dobberen stuk voor stuk in gezelligheid en liggen bovendien ver genoeg uit elkaar om te relaxen en te genieten van het zalige water. Neem die peddels alvast in de aanslag, want enkel met de kano geraak je tot aan het vlot. (Met uitzondering van 1 vlot dat gelegen ligt aan de oever en rolstoeltoegankelijk is.)

Praktisch

Wat moet je meebrengen naar je vlot, zijn er sanitaire voorzieningen en kan je slapen op het water bij slecht weer? Op hun website zijn handige tips te vinden.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun
Activiteiten

Holderdebolder naar de polders, maar geen idee wat daar te beleven valt? Van adventure trail en treasure hunt tot shootouts en tandem tour. Genoeg te doen rondom de waterplas.

Even voorstellen

Van dromen in Frankrijk tot een boomhutten- en vlottencamping.

Van dromen in Frankrijk tot een boomhutten- en vlottencamping.

Een zomeravond in de Pyreneeën. Daar begint hun verhaal. Met een aperitief in de hand en zicht op de bergen begonnen ze te dromen. Over de natuur enerzijds, maar ook over hoe machtig het zou zijn om als koppel een onderneming op poten te zetten. Hoe konden ze ‘Tobias’ kennis van vormgeving en constructies matchen met ‘Kika’s’ knowhow over hotellerie en hotelwezen? Hoe konden ze hun twee – toch wel uiteenlopende – werelden in één project bundelen? En toen kwam Kika’s kinderdroom naar boven: wonen in een boomhut.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Zo gezegd zo gedaan stampten ze in 2020 Boomkamp uit de grond en nestelden ze zich in Ryckevelde. Na een geslaagde eerste editie, verplaatsen ze zich dit jaar naar Ruddervoorde waar je naast boomhutten ook boomtenten kan huren. En ze zijn niet te stoppen, want in 2021 krijgt Boomkamp er een zusje bij: Vlotkamp. Geen gewone ‘camping’, maar een unieke kampeerervaring!

Website Vlotkamp: www.vlotkamp.be

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in