Camping Bonte Hoeve waar vakantie echt genieten is

Ze heten je van harte welkom op Camping Bonte Hoeve, een echte familiecamping waar genieten op nummer 1 staat! Hun camping is gelegen in een ruime en landelijke omgeving in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. De camping ligt bij een 300-jaar oude boerenhoeve waar de tijd duidelijk niet heeft stil gestaan. De charmes van vroeger in een jasje van nu!

Genieten van ruimte en vrijheid, dat is het geheim van Camping Bonte Hoeve. Het Eiland is gelegen in de polder tussen Oostburg en Sint Kruis niet ver gelegen van de grens met België. De ideale locatie en centraal van alle toeristische steden en de schoonste stranden. Met de meeste zonuren en de fijnste restaurants is er voor een echte Bourgondiër alles binnen handbereik! Zeeuws-Vlaanderen staat ook bekend om zijn diversiteit aan Fiets en wandelroutes, kortom alles voor de echte levensgenieters!

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter
Kamperen

Op de camping is een apart gedeelte voor de toeristische kampeerder. Het veld is speels, royaal en met flink wat groen opgezet. Door de speelse opzet van hun gehele terrein zul je de camping zeker niet als ‘groot’ ervaren.

Hun campingplaatsen liggen centraal, in de buurt van het compleet vernieuwde sanitairgebouw, de speeltuin, hun bar en eetcafé, de jeu de boules baan en het voetbalveld.

Rust, ruimte en een fantastisch achterland

Zij zijn een camping met jaarplaatsen en seizoenplaatsen maar ook met fijne, ruime plaatsen voor toeristen, gelegen in het groen zodat er voor iedereen voldoende privacy is. Natuurlijk zijn hun plaatsen van alle gemakken voorzien en met een ruim, modern sanitair gebouw in de oude boerenschuur binnen handbereik.

In de zomer hebben zij een enthousiast en creatief animatieteam dat zich voor 150% inzet om de kinderen een geweldige vakantie te bezorgen, onnodig te zeggen dat het ook voor jouw dan een geslaagde vakantie zal zijn.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen

Iedere dag kun je bij hun ovenverse broodjes, stokbroden en nog meer lekkers bestellen. ’s Ochtends haal je jouw bestelling op, een krantje erbij, om dan de dag in alle rust te beginnen. Vervolgens staat niets je meer in de weg om te genieten van hun mooie omgeving.

Zij verwelkomen je graag op hun camping, dus uitpakken en …. genieten.

Website Camping Bonte Hoeve: www.bontehoeve.nl

 4.9/5 (13)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in