Isabella start eerste productie in nieuwe hypermoderne tentenfabriek

Met een moderne nieuwe fabriek in Polen gaat de Deense voortentenfabrikant Isabella de basis leggen voor verdere groei en wordt de productie voor de toekomst gewaarborgd. Een toekomst die er voor het Deense bedrijf goed uitziet.

Op 15 juli 2020 ging de eerste schop de grond in voor een splinternieuwe en verbeterde Isabella- tentenfabriek. De nieuwe fabriek is inmiddels in gebruik genomen, waardoor 150 medewerkers van Isabella Polen hun intrek nemen in de fabriek van 7.000 m2.

“De afgelopen 20 jaar hebben we onze producten geproduceerd in gehuurde ruimtes in Polen. Nu krijgen we onze eigen hypermoderne fabriek, die ons de mogelijkheid biedt om de productie efficiënter te maken en die ons de middelen biedt voor de groei die we de komende jaren verwachten”, zo vertelt CEO Morten Kjeldsen van Isabella.

Feiten over het bouwproject:
  • De fabriek krijgt een grootte van 7.000 m2
  • Start van de bouw juli 2020
  • Oplevering 2021
  • De nieuwe Isabella-fabriek wordt gebouwd op een perceel van 20.000 m2 in een
    industriegebied met andere fabrieken in het Poolse Lubawa.
Leestip:  Hobby-oprichter Harald Striewski krijgt Camping Award 2023

24 augustus 2020 was een mijlpaal voor het bouwproject. De directie en de medewerkers van Isabella bij de fabriek in Polen hielden toen een zogenaamde “hoeksteenceremonie”. Volgens de Poolse traditie werd de hoeksteen gelegd voor het nieuwe gebouw; een steen uit het vroegere pand van Søren Odgaard (de oprichter van Isabella) in Denemarken. Met die steen in het fundament voor de nieuwe fabriek zijn de Isabella Groep en Isabella Polen op een fraaie manier met elkaar verbonden.

Website Isabella: isabella.net

 3.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in