Agriturismo Le Marche sfeervol en kindvriendelijk

Vier je vakantie op hun uitgestrekte landgoed tussen bossen en velden! Hun agriturismo omvat 4 authentieke, volledig ingerichte appartementen, 2 luxe safaritenten, een panorama zwembad met prachtig uitzicht op de vallei, speeltoestellen voor de kinderen en diverse activiteiten. Benvenuti!

Sinds 2019 zijn Paul en Wendy, samen met hun drie kinderen Stan, Noor en Linde de trotse eigenaren van Agriturismo Case Leonori. Zij genieten dagelijks van hun mooie plek, het uitzicht, de natuur en La Dolce Vita.

Hun appartementen

In hun agriturismo bevinden zich 4 smaakvolle appartementen met veel authentieke details. Alle appartementen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Hun kleinste appartement Carina biedt plek aan 2-4 personen, ons grootste appartement Castello met 2 badkamers heeft ruimte voor 6 personen. De 2 appartementen Corte en Camino zijn geschikt voor een familie tot 5 personen.

Leestip:  Ticketverkoop Kampeer & Caravan Jaarbeurs gestart!

appartementen

Hun safaritenten

Op een prachtige plek op hun terrein, omgeven door bos en olijfbomen en met uniek uitzicht op hun vallei bevinden zich 2 luxe safaritenten. Deze safari tenten zijn volgens het ‘Glamping’ principe volledig ingericht en voorzien van alle luxe en gemak.

safaritenten

Faciliteiten

Een heerlijk zwembad, prachtige tuin en uitzicht, speeltoestellen voor de kids, en Italiaans lang tafelen! Zij zorgen voor de ingrediënten voor een topvakantie.

Arrangementen

Zij organiseren speciale arrangementen zoals een Sportweekend, vriendinnenweekend en extra activiteiten gedurende de meivakantie. En natuurlijk staan ze open voor jouw vraag of wens!

Website Agriturismo Le Marche: caseleonori.com

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in