Camping d’Hof in het groene Venetië Giethoorn

Welkom bij Camping d’Hof in het groene Venetië Giethoorn. Grachtjes, meren, bruggetjes, rietgedekte boerderijen en prachtige tuinen bepalen het dorpsbeeld van Giethoorn. Midden in deze unieke omgeving ligt Camping d`Hof, grenzend aan het meer het Bovenwiede en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Actief recreëren in een natuurlijke omgeving voor jong en oud. Er zijn vele fiets- en wandelroutes, vaar- en kanoroutes om het gebied te verkennen. Zwemmen, vissen maar ook windsurfen, suppen en zeilen behoren tot de mogelijkheden op deze camping. Vanaf de camping loop je zo langs de dorpsgracht naar de vele restaurantjes, musea en winkeltjes. Ook de omgeving van Giethoorn is bijzonder en zeker het ontdekken waard. Camping d’Hof is niet bereikbaar per auto, dus voor campers hebben zij geen plaats.

Tentenvelden

Aan het meer het Bovenwijde zijn 3 tentenvelden. Op tentveld 1 en 2 kun je online een plaats boeken. Het botenveld gebruiken ze voor gasten die spontaan komen zonder reservering. Er zijn plaatsen met en zonder stroom te boeken (4 ampère).

Leestip:  Agriturismo Le Marche sfeervol en kindvriendelijk

Per nummer kun je 1 grote tent plaatsen of 2 kleine tentjes. Je boekt per veld en niet op nummer. Maar je staat altijd aan het water. Want wat is er mooier dan heerlijk over het meer te turen naar een fantastische zonsondergang.

Trekkershutten

Camping d’Hof beschikt over drie trekkershutten, die elk plaats bieden aan 4 personen. Deze houten blokhutten zijn op een ideaal plekje op de camping gesitueerd en vormen een prima verblijfplaats voor een trektocht of korte vakantie. Het is een ideale manier om in Giethoorn neer te strijken, of u nu te voet, op de fiets, met de boot of kano of met de auto bent. Inmiddels zijn alle drie de hutten (ver)nieuw(d) en geïsoleerd.

Website Camping d’Hof: www.campingdehof.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in