ANWB stuurt team van hulpverleners naar het Gardameer

De ANWB Alarmcentrale stuurt vrijdag een team van drie hulpverleners naar het Gardameer om ter plekke noodreparaties uit te voeren aan auto’s met zware hagelschade.

Deze service wordt verleend aan vakantiegangers met een ANWB Autoverzekering die hiervoor dekking biedt. Nu lokale garages en schadeherstelbedrijven overbelast zijn, wil de ANWB het mogelijk maken om vakantiegangers veilig met eigen auto terug te rijden naar Nederland. De hulpverleners gaan op weg met autoruiten, dakluiken voor caravans, plexiglas en scheurvaste folie. De ANWB heeft geïnventariseerd dat hiermee tussen de 80 en 100 voertuigen gerepareerd kunnen worden.

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 juli woedde een zware storm aan het Gardameer. Als gevolg daarvan ontving de ANWB Alarmcentrale ruim 550 meldingen van hagelschade aan auto’s en caravans. De ANWB Alarmcentrale is direct aan de slag gegaan om getroffen vakantiegangers met raad en daad bij te staan. Omdat er zoveel voertuigen beschadigd zijn geraakt en niet ter plekke gerepareerd kunnen worden heeft de ANWB besloten om extra hulptroepen te sturen. De hulpverleners zullen vanaf aanstaande zaterdag aan de slag gaan en hun collega’s van de Wegenwacht die al aan het Gardameer zijn gestationeerd ondersteunen.

Leestip:  anwb: onveilige veiligheidshesjes op de markt
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in