Actieve sturing bij schadereparatie voor caravans

Op 25 december 2020 hadden wij al aandacht besteedt aan, dat ANWB / Unigarant de stap heeft gezet per 1 januari om klanten die schade hebben aan hun caravan voortaan door te sturen naar twee geselecteerde netwerken.

Aanvulling om te weten – Het gaat hier om een dealernetwerk (DealerRepair) en een keten met schadeherstellers (Omnia). ANWB / Unigarant gaat dus actief “sturen” naar deze twee netwerken. Klanten die buiten het netwerk hun caravan laten repareren zullen bijvoorbeeld zelf hun eigen risico moeten betalen, terwijl reparatie binnen het netwerk geen eigen risico kent.

*Vanaf heden geldt er dus een actieve sturing bij schadereparatie voor caravans.

Bericht

Vanaf 1 januari is Unigarant, het verzekeringsbedrijf van de ANWB, met ketenpartners DealerRepair en Omnia een nieuw Schade Service Caravan netwerk opgestart. Binnen dit netwerk zijn zo’n 45 caravan-dealers en herstelbedrijven aangesloten. Zo is er voor ANWB Verzekeren en Unigarant klanten altijd een aangesloten hersteller in de buurt.

Leestip:  NKC - Texel wil camperaars zonder reservering weren

Het landelijk dekkende netwerk is de nieuwste stap in de ambitie van Unigarant om de beste claimverwerker van Nederland te worden en te blijven. Marcel Spronk, manager Schade van ANWB Verzekeren/Unigarant Verzekeringen legt uit:

“In 2019 jaar zijn we begonnen met een nieuw herstelnetwerk voor campers. Daar voegen we nu een schadeherstelnetwerk voor caravans aan toe. De netwerken vergroten onze grip op schade en schadesturing.
En dat leidt tot soepelere schadeprocessen, kortere doorlooptijden en uiteindelijk hogere klanttevredenheid. DealerRepair en Omnia zijn de perfecte partners voor ons dankzij hun streven naar de naar de hoogst mogelijke standaard in vakmanschap en klantbeleving. Laat het kampeerseizoen maar beginnen.”

Voor ketenpartners DealerRepair en Omnia betekent het lidmaatschap van het nieuwe netwerk dat ze een groot deel van de caravanmarkt gaan bedienen.

Leestip:  De Wegenwacht breidt elektrische vloot uit met Volkswagen ID. Buzz

Hans Louwers van DealerRepair: “Als dealerbedrijven werken we de hele dag met caravans. Kampeerders met caravanschade komen daardoor in een vertrouwde omgeving waar de caravan met actuele kennis en kunde weer gerepareerd kan worden. Ons motto is: liever de dealer, ook voor schadereparatie.”

Ton Hermus, Business Manager van Omnia: “Wij zijn blij dat het streven naar maximale klantbeleving, kwaliteit en efficiency wordt beloond met voortzetting van de samenwerking met ANWB Verzekeringen/Unigarant Verzekeringen.”

Meer informatie over de locaties van de dealerbedrijven van DealerRepair vindt je via www.dealerrepair.nl

Voor Omnia bedrijven kijkt u op: www.omniaccs.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in