Wisselink Caravans & Campers Lichtenvoorde

Wisselink Caravans & Campers Lichtenvoorde – is in 1998 opgericht door Ron Wisselink. De activiteiten bestonden toen voornamelijk uit de in-en verkoop van gebruikte caravans en campers. In 2002 is zoon Jurjen Wisselink bij de zaak ingekomen en gingen beide heren full-time aan de slag. In 2003 heeft Wisselink een nieuwe showroom gebouwd en in 2005 een nieuwe werkplaats. Al snel kwamen daarvoor de BOVAG en FOCWA certificaten in huis.

Tegenwoordig werken er 7 monteurs in de werkplaats, de verkoop wordt gevoerd door Jurjen, Jelle, Niek en Juul. De hoofdactiviteiten bestaan nu voornamelijk uit inkoop, verkoop van gebruikte caravans en campers, onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken.

werkplaats
Wisselink Caravans & Campers

is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte caravans en campers. Bij hun kan je terecht voor in- en verkoop, onderhoud en reparaties, verhuur en camperaccessoires. In hun werkplaats staan zij graag voor je klaar voor regulier onderhoud en reparaties van jouw caravan of camper. Zij verrichten de werkzaamheden volledig volgens de richtlijnen van de BOVAG.

Leestip:  Fusie Goboony en Yescapa

Wisselink verkoopt jong gebruikte caravans en campers. De meest voorkomende merken zijn Hobby Eriba Hymer Knaus Fendt Dethleffs TEC LMC. Daarnaast beschikken zij over een zeer uitbreidde werkplaats waar zij alles voor jouw caravan of camper verzorgen: van onderhoud tot schadeherstel en accessoires in op of aanbouwen. Denk aan movers, volautomatische schotels, fietsendragers etc.

Wil je meer weten over Wisselink Caravans & Campers

 4.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in