Mobicar 2019 Op weg naar de vrijheid!

Mobicar is dé beurs voor caravans, motorhomes, kampeeraccessoires en -diensten die dit jaar voor de 57e keer plaatsvindt. Je vindt er internationale exposanten met meer dan 700 nieuwe modellen van motorhomes en caravans, alsook exposanten met de handigste accessoires, tips en tricks voor een geslaagde kampeervakantie.

Testdrive

Altijd al eens willen voelen hoe het is om met een motorhome te rijden? Of twijfel je nog over je aankoop van een voertuig omdat je denkt dat rijden met een motorhome ingewikkeld of moeilijk is? Test het nu uit op Mobicar! Met of zonder begeleiding van één van de exposanten maak je een testrit met een model naar keuze op de site van de Heizel, van Brussels Expo tot het Atomium. Online registratie is verplicht en kan via onderstaande knop.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur
Salondeal

Is de aankoop van een motorhome of caravan op de beurs in kannen en kruiken? Vier je aanwinst met een cadeau van de beursorganisator. Kom met je ontvangen voucher naar het secreteriaat in paleis 7 en ontvang een gratis fles champagne!

Kinderopvang

Voor de  kleinste kampeerders voorzien we dit jaar opnieuw een kinderopvang. Ze zijn welkom in de kidszone tijdens het weekend op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. De kinderopvang bevindt zich op de eerste verdieping in paleis 11.

Klimmuur

Kids die tijdens hun bezoek aan Mobicar hun energie kwijt willen, kunnen hun hart ophalen aan de Mobicar-klimmuur op vrijdagnamiddag en in het weekend. Ontdek deze verticale roadtrip in paleis 6, stand 621.

Caravan en Motorhome van het jaar

De verkiezing van de Caravan van het Jaar en de Motorhome van het Jaar is inmiddels een vaste waarde tijdens Mobicar. 18 motorhomes en 6 caravans strijden opnieuw voor deze prestigieuze titel en krijgen de kans om in 2020 de Caravan of Motorhome van het Jaar te zijn. Vergeet niet om bij de ingang van Mobicar’19 een stembriefje mee te nemen. Deponeer het biljet in de urne bij de motorhome of caravan die volgens jou de titel verdient. Zo maak je kans op een bon van 500 euro bij één van de exposanten aanwezig op de beurs. De genomineerde modellen zijn te herkennen aan de stickers op de voertuigen.

Leestip:  De Circulaire caravan als toekomst?
Wanneer?
Van donderdag 3 tot en met maandag 7 oktober 2019 van 10u tot 18u.
Tarief?
Volwassenen: €12
Kinderen -12 jaar: gratis toegang
Waar?
Adres:
Brussels Expo – Paleis 6, 7, 9 en 11 + patio
Belgiëplein 1
1020 Brussel
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in