NIEUW Adria Astella een luxe caravan of stacaravan?

Is het een luxe caravan? Is het een nieuwe stacaravan? Of allebei? Het ontwikkelingsteam van Adria laat het model niet in een hokje stoppen: de nieuwe Astella vervult namelijk beide rollen. Als een gewone caravan te verplaatsen maar ook een ideaal vakantiehuis, welke je zo in de natuur kan plaatsen en ook weer eenvoudig verplaatst kan worden (met de juiste auto).

De Astella brengt op tal van manieren alles uit de beste vakantieverblijven en caravans samen. Alles draait binnen om de open leefruimte, lounge en keuken. De slaap- en badkamers lijken rechtstreeks uit een chic hotel te komen en alles loopt perfect in elkaar over: ideaal voor korte én lange verblijven. De Astella is gebouwd met nieuwe technologieën, een geïntegreerd chassis en een duurzaam Comprex-carrosserie.

De Astella wordt omschreven als ‘nieuwe luxelijn’ of ‘nieuwe luxe-ervaring’. Dit is het echte verhaal van de Astella. Het nieuwe mobiele vakantiehuis.

Leestip:  Caravanstalling Hart van de Betuwe

Adria Astella

Adria Astella in het echt bekijken?

Bekijk de nieuwe Adria Astella (704 en de 754) tijdens DORDRECHT OPEN van 7 t/m 15 september bij het Postillion Hotel Dordrecht. De Adria en Sun Living dealers zullen aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in