Nieuw! Isabella AIR opblaasbare voortent

Next generation Air Awnings – Na 50 dagen aftellen en ontelbaar veel ontwikkelingsuren presenteren zij met rots hét nieuwe product van Isabella voor dit jaar.

Welkom bij de volgende generatie opblaasbare voortenten: Isabella AIR Cirrus North 400.

Op het gebied van opblaasbare voortenten worden met Isabella Air nu echt de grenzen verlegd. De beste ervaringen uit meer dan 60 jaar tentontwikkeling worden daarbij gecombineerd met een volledig doordacht design en de allernieuwste IsaAir luchttechnologie. Als het om de materialen gaat, is Isabella Air volledig compromisloos.

Zij maken uitsluitend gebruik van dezelfde bekende Isabella materialen die ze gebruiken in hun traditionele Isabella voortenten. Het verwerkingsproces voor de tent – van stof tot en met een kant-en-klare voortent – vindt plaats in Europa.

Isabella Air

Isabella Air Cirrus North 400

De Cirrus North is een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem. Voor- en zijkanten zijn gemaakt van hun traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl, een licht, robuust en vooral ademend materiaal.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

Het volledig doorgekleurde materiaal zorgt ervoor dat de kleuren van je opblaasbare voortent vele jaren mooi blijven. Het Isacryl materiaal zorgt ervoor dat je opblaasbare voortent kan ademen en met de grote horren in beide zijkanten krijg je een optimaal binnenklimaat en minimale condensvorming.

Kijk hier als je meer wilt weten en lezen over de Nieuwe Isabella AIR Cirrus North 400.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in