Wijnen Camperverhuur een camperverhuurbedrijf in Midden-Limburg met veel luxe en jonge campers.

Wijnen Camperverhuur is een verhuurbedrijf in Panningen met meer dan 15 jaar ervaring en veel passie voor campers.

Wijnen Camperverhuur verhuurt jonge, luxe en comfortabele campers die volledig ingericht klaarstaan. Een camper huren kan al voor € 700,- per week in het laagseizoen. Vanaf 2023 zijn bijna alle campers voorzien van turboventilator, airco en is TV  mogelijk erbij te huren.

Wijnen Camperverhuur

Geert en Carry zijn sinds 2017 de eigenaren van Wijnen Camperverhuur. Ze zijn zelf dol op reizen en houden van avontuur, natuur en de vrijheid van het reizen met een camper. Het onderhoud van de campers doen ze zelf in hun eigen werkplaats. Geert is mede-eigenaar van Carteam Ewalds & Wijnen, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en natuurlijk campers! Met meer dan 15 jaar ervaring in de automotive en camperbranche zorgen zij ervoor dat de campers altijd in een goede conditie meegaan op vakantie! Voor vragen of reserveringen kun je bij Carry zijn. Zij is hoofd-reserveringsmedewerker en zalvragen zo compleet mogelijk proberen te beantwoorden.

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  

Wijnen Camperverhuur heeft momenteel een vloot van 11 luxe verhuurcampers. Zij kiezen voor verschillende modellen, zodat het voor iedere liefhebbers mogelijk is een gepaste camper te huren.

Zij nodigen je graag uit bij de verhuurlocatie in Panningen, nabij Venlo, Weert en Roermond (A67-A40-A73) om te komen kijken naar de verschillende camper verhuurmodellen (graag alvorens even een afspraak maken). Auto parkeren mogelijk op afgesloten terrein.

Website Wijnen Camperverhuur: www.wijnencamperverhuur.nl

 4.6/5 (5)

Wat is je waardering?

4 REACTIES

  1. Een super betrouwbaar bedrijf met prachtige luxe campers en geweldige eigenaren Carry en Geert!
    Zij denken met je mee, geven de beste adviezen, leggen alles tot in de puntjes uit en als er iets is tijdens je vakantie, staan ze 24/7 voor je paraat!
    Kortom een TOP bedrijf!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in