Wigwam’s got Talent 2017

Stichting Wigwam organiseert naast Wigwamvakanties ook diverse Wigwamactiviteiten. De Wigwamvakanties en -activiteiten worden gecoördineerd vanuit het landelijk kantoor in Valkenburg a/d Geul. Het team bestaat uit 6 parttime medewerkers. De voorbereiding en uitvoering van de Wigwamvakanties en -activiteiten zijn verder in handen van projectleiders, assistent-projectleiders en vele vrijwilligers.

Thema 2017

Zang- of danstalent, goed in goochelen, trampolinespringen, taarten bakken, vissen trainen? Of heb jij je talent nog niet ontdekt? Dan zit jij goed bij Wigwam in 2017! Want het thema voor de komende wigwamvakanties is “Wigwam’s got Talent”

Kwaliteit staat bij de Wigwamvakanties en Wigwamactiviteiten voorop. Stichting Wigwam voldoet aan de ISO norm voor Zorg en Welzijn (NEN-EN 15224). Dit is een specifieke kwaliteitsmanagementnorm voor zorgorganisaties, want wanneer het draait om zorg en welzijn, is een hoge kwaliteit van groot belang.

U kunt er dus op vertrouwen dat de zorg voor uw kind bij ons in goede handen is!

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024

stichtingwigwamlogoStichting Wigwam is een erkend leerbedrijf. De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. De zg. beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Website Stichting Wigwam

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in