Camping Het Amsterdamse Bos een prachtige plek midden in de natuur

De camping ligt aan de zuidrand van het schitterende Amsterdamse Bos. Een prachtige plek: midden in de natuur met hoge bomen, gras en water en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam. In het Amsterdamse Bos kunt je o.a. heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en kanoën.

Ligging

Het centrum van Amsterdam is makkelijk bereikbaar vanaf de camping, de halte van de metro/sneltram die u naar het hart van Amsterdam brengt ligt op loopafstand. Ook bevindt zich voor de ingang van de camping een bushalte, waar een bus rijdt die u in tien minuten naar de metro/sneltram brengt. Vanaf onze camping is er een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam, je fietst eerst ongeveer 5 kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. In totaal is het ongeveer acht kilometer.

Faciliteiten

We hebben voor iedereen de perfecte accommodatie, van heel basic tot heel luxe met badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. Op de camping vindt u naast goede sanitaire voorzieningen ook een gemeenschappelijke keuken met eetzaal, campingwinkel en een wasserette. Op onze prachtige groene camping verwelkomen wij vele toeristen; backpackers, families en kampeerders die Nederland en Amsterdam willen bezoeken vinden bij ons een fantastische uitvalbasis. s’ Werelds grootste bloemenveiling ligt slechts op 5 kilometer afstand! Verder bieden wij GRATIS WI-FI; bij de gemeenschappelijk keuken is er een Wi-Fi hotspot en in de meeste verhuuraccommodaties is er ook Wi-Fi bereik.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Website Het Amsterdamse Bos

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in