Welkom in het nieuwe kampeerseizoen

Welkom in een nieuw kampeerseizoen. Isabella verwelkomt je in een nieuw kampeerseizoen, samen met jou hopen ze dat je in 2020 wordt geïnspireerd door een heleboel nieuwe kampeerervaringen.

Isabella heeft onlangs een paar prestigieuze prijzen in de wacht gesleept – een echte kickstart voor het nieuwe decennium. Ze zijn ontzettend blij met de ontvangst van hun nieuwe producten voor 2020 in heel Europa én blij dat ze dit jaar opnieuw de winnaar zijn van Beste Marken (beste merk) en de König Kunde Award in Duitsland voor de categorie voortenten en zonneluifels.

Denk je aan een nieuwe voortent in 2020?

Isabella heeft voor het seizoen 2020 de volgende generatie opblaasbare voortenten geïntroduceerd, gemaakt van ademende materialen die hun kleur vasthouden. De tent biedt fantastische uitbreidingsmogelijkheden en beschikt over een bijzonder gebruiksvriendelijk IsaAir luchtsysteem.

De nieuwe Isabella Air Cirrus North W400 heeft onlangs de prestigieuze Practical Caravan-prijs als beste voortent voor 2020 gewonnen in Engeland.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen

Ventura Space

Hebt je meer opbergmogelijkheden nodig op de camping?

Isabella opbergtent Ventura Space is in het najaar bij de test voor opbergtenten van de Dansk Camping Union als beste uit de test gekomen. Een greep uit de beoordeling:
“Met een goede kwaliteit in de uitvoering, gecombineerd met een slim formaat, genoeg ruimte en een redelijke prijs komt deze tent na een totaalbeoordeling als winnaar uit de bus bij deze test.”

Wil je alles weten over het nieuwe seizoen van Isabella?, neem een kijkje op de website.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in