Camping Valldaro in een natuurlijke omgeving

Camping Valldaro gelegen tussen de blauwe zee en het groen van de bergen en de vallei, in de buurt van een zandstrand in het hart van de Costa Brava.

Heerlijke vakantie omringd door een prachtige natuurlijke omgeving. Een alternatief voor een paar dagen genieten van buiten en een breed scala aan sportfaciliteiten en speciaal voor kinderen. De keuze voor gezinnen in een sfeer van ontspanning en beweging, licht en kleur.

Stukje geschiedenis

Valldaro werd opgericht in 1963 door Raymond Mestres en zijn echtgenote, de ouders van de huidige eigenaren (kinderen Marina, Ramon, Gloria en Nuria Mestres Brugada), waardoor de continuïteit van het beheer van het familiebedrijf wordt voortgezet. Dhr. Mestres was toen een werkgever die zich bezighield met voedseldistributie en runde een grote voedselketen. Zijn ondernemings en commerciele geest was het begin van het avontuur van het creëren van een camping tussen Castell d’Aro en Platja d’Aro

Leestip:  Camping Ons Wijland gelegen in het buitengebied van Oud Ade

Plezier, ontspanning en comfort van een echt huis.

De camping heeft twee verschillende ingangen met ieder zijn eigen receptie. De receptie aan de hoofdingang is het gehele jaar geopend en de tweede receptie de 6 maanden dat de camping geopend is.

Er is ook een receptie voor Bungalows en Mobil Homes gelegen naast zwembad 2 voor klanten die één van deze accommodaties gehuurd hebben.

Zwembaden

Ze hebben twee verschillende zones van zwembaden. De camping heeft een totaal van 4 zwembaden, voor volwassenen en kinderen, omringd door gras en een prachtige tuin. Ontspanning, plezier en een heleboel activiteiten in een natuurlijke omgeving. Ontdek het nieuwe kinder-zwembad met verschillende items opdat de allerkleinsten zich goed vermaken.

Internet-connexiepunt

In de centrale receptie hebben we een punt van toegang tot het internet samen met een printer die met munten werkt. Momenteel is Wi-Fi-dekking aanwezig is op de gehele camping. Om verbinding te maken met ons WiFi-netwerk kunt u een kaartje met code kopen bij de receptie.

Leestip:  Strandpark Vlugtenburg ieder kind wat wils
Toiletgebouwen

De camping heeft 4 sanitair blokken voorzien van, toiletten, wastafels, douches, baden voor kinderen, ruimtes voor gehandicapten, wastafels voor de afwas en de handwas. Alles dichtbij alle percelen van de camping.

Kortom te veel om op te noemen.. neem een kijkje op de website van Camping Valldaro

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in