Camping Lieftink in een rustige landelijke omgeving

Camping Lieftink is een boerderijcamping, die is aangesloten bij VeKaBo Nederland. (Vereniging voor kamperen bij de boer en tuinder).

De camping in de Gelderse Achterhoek is geopend van 1 april tot 1 november. “Lieftink” is de naam van onze karakteristieke boerderij uit 1870, gelegen bij het mooie dorp Laren. Het kampeerterrein bevindt zich hier achter gelegen aan de bosrand. Het ligt in een unieke, rustige landelijke omgeving.

De ruime camping staat bekend om zijn rustieke ligging, unieke landelijke omgeving, prachtige campingweide, frisse en schone accommodaties, gratis goedwerkende wifi en onze gastvrijheid.

Faciliteiten
  • Iedere plaats is voorzien van elektra (10 A), waterkraan en vuil waterafvoer
  • 2 luxe verwarmde sanitaire ruimtes met vloerverwarming, wasmachine en centrifuge. In totaal 7 luxe toiletten, 6 douches, 5 wastafels waarvan 1 in een aparte af te sluiten ruimte.
  • Op het veld zijn extra spoelbakken aangebracht
  • Een prachtig terras voorzien van luxe stoelen en tafels waar je in de buitenlucht kan genieten van de zon en waarbij je zelf jouw koffie,thee of cappuccino kan pakken of wellicht van een ijsje wilt genieten!
  • Een comfortabele recreatieruimte met TV
  • Gratis gebruik van wifi op ons gehele campingterrein
  • Voldoende verlichting ’s nachts op en om het terreinSpeeltoestellen voor de kinderen (ingegraven trampoline, apart voetbalveld, schommel, wipwap, glijbaan, duikelrekken, skelters)
  • Overdekte fietsenstallingen met gratis elektrische tappunten om de accu van uw elektrische fiets op te laden
  • Een nostalgische bibliotheek
Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten
Omgeving

Camping “Lieftink” ligt in een prachtige omgeving waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes uitgezet. Diverse wandel- en fietsroutes liggen op de camping voor u klaar. Door bordjes aangegeven routes, zoals de Graafschapsroute lopen langs de camping, zodat u direct vanaf de camping op de fiets kunt stappen.

De camping is gelegen nabij twee landgoederen,namelijk landgoed Ampsen en landgoed Verwolde. Op de landgoederen staan nog verschillende boerderijen. Aan de luiken is te zien bij welk landgoed ze behoren.

In het Verwoldse bos staat de dikste eik van Nederland, de zogenaamde ‘Dikke Boom’ met een stamomtrek van 7,6 m. en een kroonbreedte van 25 m.

Kijk op de website van Camping Lieftink voor meer informatie.

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in