Beleef ‘t buitenleven met Vekabo

5

Vekabo Nederland staat voor ‘Vereninging Kampeerboeren’. Deze vereniging telt 1100 leden en samen hebben ze meer dan 1400 accommodaties. Nog steeds hebben de leden (mini)campings, maar ze bieden inmiddels meer: bed & breakfasts, appartementen, luxe vakantiewoningen, stacaravans, pipowagens en groepsaccommodaties. Of wat denkt u van een vakantie in een safaritent, een omgetoverde hooiberg of luxe camping? Hier geniet u van eenvoud én van een champagneontbijt.

Boeken?
De leden zijn gevestigd in binnen- en buitenland. U boekt rechtstreeks bij de accommodaties en een Vekabo-lidmaatschap is niet nodig. Waaraan herkent u een Vekabo-lid? Op elk erf wappert de opvallend geelzwarte Vekabo-vlag met de hooimijt en caravan.
Gastvrijheid
Het buitenleven heeft veel te bieden. Wat denkt u van de geur van versgemaaid gras, uren luisteren naar de stilte en genieten van een prachtige sterrenhemel? Voeg daarbij de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van onze leden. Wij garanderen u een onvergetelijke, eerlijke en relaxte ervaring met ‘t buitenleven. Kom ook genieten op het rustige en weidse platteland. Boek nu uw Vekabo-accommodatie en uw vakantievoorpret kan beginnen.
Voor elk wat wils
De leden hebben bedrijven met vee of drijven fruit-, akker- of tuinbouwbedrijven. Andere leden leven en werken op een voormalige boerderij. Waar u ook boekt, elk Vekabo-lid ontvangt haar gasten met passie en toewijding. Kenmerkend aan Vekabo-accommodaties? Ze voldoen aan onze kwaliteits- en prijseisen en hebben een landelijk en charmant karakter. Zoekt u rust, ruimte, gastvrijheid, authenticiteit, persoonlijke aandacht en actief plezier? Beleef ‘t buitenleven en boek nu uw accommodatie bij Vekabo Nederland!
Natuur & cultuur
Binnen handbereik van de verblijfsaccommodaties vindt u prachtige natuurgebieden en wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes leiden. Wilt u een strand, bos of cultuurvakantie? Er is altijd een Vekabo-bedrijf in de buurt dat bij u en uw wensen past.

Website: Vekabo Nederland

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in