Beleef ‘t buitenleven met Vekabo

Vekabo Nederland staat voor ‘Vereninging Kampeerboeren’. Deze vereniging telt 1100 leden en samen hebben ze meer dan 1400 accommodaties. Nog steeds hebben de leden (mini)campings, maar ze bieden inmiddels meer: bed & breakfasts, appartementen, luxe vakantiewoningen, stacaravans, pipowagens en groepsaccommodaties. Of wat denkt u van een vakantie in een safaritent, een omgetoverde hooiberg of luxe camping? Hier geniet u van eenvoud én van een champagneontbijt.

Boeken?
De leden zijn gevestigd in binnen- en buitenland. U boekt rechtstreeks bij de accommodaties en een Vekabo-lidmaatschap is niet nodig. Waaraan herkent u een Vekabo-lid? Op elk erf wappert de opvallend geelzwarte Vekabo-vlag met de hooimijt en caravan.
Gastvrijheid
Het buitenleven heeft veel te bieden. Wat denkt u van de geur van versgemaaid gras, uren luisteren naar de stilte en genieten van een prachtige sterrenhemel? Voeg daarbij de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van onze leden. Wij garanderen u een onvergetelijke, eerlijke en relaxte ervaring met ‘t buitenleven. Kom ook genieten op het rustige en weidse platteland. Boek nu uw Vekabo-accommodatie en uw vakantievoorpret kan beginnen.
Voor elk wat wils
De leden hebben bedrijven met vee of drijven fruit-, akker- of tuinbouwbedrijven. Andere leden leven en werken op een voormalige boerderij. Waar u ook boekt, elk Vekabo-lid ontvangt haar gasten met passie en toewijding. Kenmerkend aan Vekabo-accommodaties? Ze voldoen aan onze kwaliteits- en prijseisen en hebben een landelijk en charmant karakter. Zoekt u rust, ruimte, gastvrijheid, authenticiteit, persoonlijke aandacht en actief plezier? Beleef ‘t buitenleven en boek nu uw accommodatie bij Vekabo Nederland!
Natuur & cultuur
Binnen handbereik van de verblijfsaccommodaties vindt u prachtige natuurgebieden en wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes leiden. Wilt u een strand, bos of cultuurvakantie? Er is altijd een Vekabo-bedrijf in de buurt dat bij u en uw wensen past.

Website: Vekabo Nederland

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in