Jonkeren & Vos Campers Coevorden

Jonkeren en Vos uit Coevorden (Drenthe) is dé specialist op het gebied van campers, caravans en aanhangwagens. Zij hebben diverse occasions. Staat jouw occasion er nu niet bij? Vraag dan een van hun medewerkers naar de mogelijkheden.

Voor technisch onderhoud kan je bij hun technoservice terecht. Voor reparatie en schadeherstel aan jouw camper, caravan of aanhangwagen staan hun schadeservice voor je klaar.

Zij voldoen in ruime mate aan het Bovag AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) kwaliteitsbeleid in de categorie campers en caravans. Tevens is ons bedrijf Focwa gecertificeerd als camper en caravan kwaliteitsservicebedrijf.

Jonkeren & Vos recptieJonkeren en Vos is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf die diverse werkzaamheden en diensten kan aanbieden. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt hebben wij een aantal interessante diensten en producten. Hun klanten waarderen hun klantvriendelijkheid, deskundigheid en juiste prijsstelling. Voor de medewerkers gaat geen uitdaging te ver en zij zijn derhalve zeer gemotiveerd, inventief maar vooral zeer deskundig.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Zij bieden je een verscheidenheid aan gebruikte campers van diverse merken en type’s welke door hun altijd worden geleverd met een Bovag campercheck. Zij staan voor de betrouwbaarheid en onze vakbekwaamheid.

Kijk op de website voor meer informatie over Jonkeren & Vos Campers

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in