Camping L’Offrerie rust en de natuur vertegenwoordigen de sfeer

Kom samen met jouw gezin weer helemaal bij op deze kleine vier sterren camping in de Dordogne, Camping Qualite label, in de Périgord Noir in de nabije omgeving van Lascaux, Les Eyzies, en halverwege Sarlat en Périgueux.

De camping in de Dordogne is vriendelijk, veilig en ideaal voor kinderen. Je kan genieten van de rustige familiecamping met een aangename en ontspannen sfeer, waar de hele familie van zal profiteren.

L’Offrerie is een kleine camping in de Dordogne in het hart van de Vézère Vallei. De naam Vallei de la Vézère of “Vallée de l’Homme” is afkomstig van de rivier de Vézère, die hier doorheen stroomt. De vele prehistorische plaatsen hebben ertoe geleid dat deze streek op de culturele erfgoedlijst van de UNESCO is geplaatst. Ontdek, op 2 minuten afstand, het plaatsje Rouffignac Saint Cernin met de leuke markt en kleine winkeltjes. Rouffignac is zeer bekend vanwege de prachtige vergezichten en de grot van de honderd mammoeten.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

Camping L’Offrerie is een kleine, familiale camping dichtbij de natuur en en zijn dieren.

familie fotoDe familie heeft genoegen je te ontvangen in Rouffignac in het hartje van de Périgord Noir, in de Vallei Vézère. Zij willen je tijdens jouw verblijf laten deelnemen in hun manier van zijn en hun visie van vakantie : authenticiteit, samen leven, goed humeur, de rust en de natuur vertegenwoordigen de sfeer op hun camping.

 

Met veel respect voor de omgeving, nemen zij maatregelen om de natuur die hun omgeeft te behouden en je op deze manier een vakantie aan te bieden met de minst mogelijke vervuiling.

Hun dieren

Kom de dieren ontdekken op het kleine erf op de camping L’Offrerie : kleine geitjes, Kleine Ezels, kippen en de twee papegaaien. Dit tot groot plezier voor de allerkleinsten en de hele familie.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen
Een kwaliteitsvol verblijf!

Sinds 2014 stellen ze alles in het werk om je een kwaliteitsvolle ontvangst en service te bieden. Dankzij het label « Camping Qualité » ben je zeker een kwaliteitsvolle vakantie door te brengen.

Zin in een sportieve dag in de Dordogne?

Doorkruis met de MTB of te voet onze mooie Vallée Vézère dankzij zijn 675 km bewegwijzerde paden en 24 MTB-parcours.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping L’Offrerie

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in