Daktentkaravaan beleef het gebruik van je daktent

Ga je voor het eerst offroad rijden? Zij hebben in de mooiste gebieden van Europa een uitgebreid aanbod groepsreizen voor zowel de beginnende als de ervaren offroader.

Ontdek samen met hun de mooiste paden en wegen. Ze rijden in kleine groepjes en hebben de route al helemaal voor je uitgestippeld. Al hun 4×4 Adventure Tours worden door hunzelf begeleid. Zij rijden voorop en de groep volgt!

Ben je alleen of met het hele gezin en heb je onderweg graag aanspraak? Wil je aan het eind van de dag graag je ervaringen delen? Ga dan eens met hun mee tijdens een van hun 4×4 Adventure Tours!

Ervaar bij Dutch Adventure Tours iets uitzonderlijks! Ontsnap uit de hectiek van het dagelijkse leven en geniet van net dat stukje persoonlijke aandacht meer. Zij denken dat iedereen moet kunnen genieten van het avontuur. Buiten zijn in de natuur. Samen zijn en ontspannen en genieten van al het moois om ons heen.

Leestip:  Camper TV en ACSI gaan opnieuw samen op reis

Dutch Adventure Tours zijn uniek! Iedere tour hebben zij zelf uitgezet en gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch een uitdaging op hun pad komen, door bijvoorbeeld weersinvloeden, dan besluiten ze om af te wijken van de gekozen weg. Veiligheid staat voorop! Zij zijn er om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Definitie van een karavaan

Een karavaan is een groep (handels)reizigers die achter elkaar aan reizen om zo van de ene plaats naar de andere te komen.

Het vervoer kan per dier (kameel, paard, olifant) of per voertuig gaan. Een karavaan wordt vaak gebruikt als middel om handel te drijven tussen twee ver uiteen liggende gebieden.

Door in een grote groep te reizen, is elk individu beter beschermd tegen overvallen en natuurrampen. Karavanen bestaan vaak uit grote gezelschappen en kunnen uit meer dan 1000 kamelen bestaan.

Leestip:  De winnaars van de Campercontact Awards

Karavanen maken vaak gebruik van dezelfde routes, de zogenaamde karavaanroutes. Dergelijke routes bevinden zich voornamelijk in het Arabisch Schiereiland, Zuidwest-Azië en Noord-Afrika.

daktentkaravan4x4

De Daktentkaravaan

Natuurlijk heb je al een daktent vol met kampeerervaringen, maar wat is er nu leuker om samen een ware daktentkaravaan te vormen. Een leuke tour rijden van A naar B en elkaar ’s avonds weer treffen op een andere locatie. Vol van de ervaringen die je die dag hebt opgedaan deel je jouw verhaal tijdens het avond eten.

Naar hun idee kan dat alleen door samen een zelfde route te rijden. Lekker in je eigen tempo over mooie smalle wegen met hier en daar een bezienswaardigheid. Onderweg een kopje koffie, wat te eten en weer verder.

In de vroege ochtend voordat de karavaan na het ontbijt weer verder trekt pakken ze hun spullen weer in. De daktent dicht en hop weer op pad naar de volgende locatie. Weer een nieuw avontuur tegemoet!

Leestip:  Autoregistraties Mei: aantal EV’s daalt met 12 procent
 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in