Camping de Lakens midden in het duingebied

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Camping de Lakens tussen de duinen verscholen. In deze bijzondere omgeving komen de konijnen, vossen en herten een kijkje nemen bij jouw kampeerplaats of accommodatie. Met het strand op 100 meter afstand, hoor je ’s avonds het geruis van de zee op de achtergrond. Na een sportieve dag kan je een massage of behandeling boeken bij de Wellnessbus of de warmte opzoeken van de sauna.

 

Dag en nacht verrassend!

De volgende ochtend wordt je wakker bij het geluid van de vogels die al vrolijk de dag zijn begonnen. Je pakt de strandtas in en de kinderen vermaken zich ondertussen nog even in de speeltuin. Na de stranddag strijk je neer op het zonnige terras van Gestrand waar je geniet van lokale (streek-) gerechten. Tegen de avond gaan de krekels tjirpen en zie je de zon langzaam achter de duinen verdwijnen. Even een vakantie om tot rust te komen.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders
De camping

Camping de Lakens ligt op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En jij? Je vindt er vooral rust.

Faciliteiten

Bij camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. Ze hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, powerkiten, mee met de reddingsbrigade of korren. Trek gekregen van een dag aan het strand?
Restaurant GESTRAND heeft twee verdiepingen plus een zonnig buitenterras, voor de kinderen is er een gave binnen- en buitenspeeltuin gecreëerd.

Liever een dagje winkels, warenhuizen en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem ben je in een kwartier. Ontdek zelf waarom deze stad al meerdere keren is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Of prik een vorkje in een van de vele restaurants.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op onze camping ‘de Lakens’. Maar, wees gerust, je zal er een hoop andere dieren tegenkomen. Vossen, konijnen, reeën en herten. Ze komen zeker voorbij.

Visie

De ligging van Camping de Lakens, aan de kust en midden in het duingebied, heeft veel invloed op de visie van de camping. De kust met z’n zee en strand zorgt voor een overweldigend gevoel van wind, zee, zout en zand. De ruige elementen van de kust zorgen voor een ontspanning die je nergens anders vindt.

Wil je alles weten over Camping de Lakens?.. kijk dan op hun website.

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in