Wandelaars logeren tijdens de Vierdaagse

Vele duizenden wandelaars logeren tijdens de Vierdaagse in of in de buurt van Nijmegen bij gastgezinnen, in hotels, op campings of in één van de overige accommodatiemogelijkheden. Dit scheelt je veel reistijd en biedt je bovendien de mogelijkheid de stad Nijmegen te bekijken of de Vierdaagsefeesten te bezoeken.

Waar kan ik overnachten?

Vierdaagsebed, onderdeel van het VVV Rijk van Nijmegen, biedt u vele mogelijkheden om te overnachten. Zo bieden zij Vierdaagse wandelaars de mogelijkheid een gastvrij verblijf te vinden bij een gastgezin in Nijmegen of omgeving. Vele Nijmeegse gezinnen maken tijdens de Vierdaagseweek ruimte in hun huis vrij om een of meerdere wandelaars te ontvangen en te verzorgen. Dit heeft in de loop van de geschiedenis al tot vele bijzondere vriendschappen geleid. Voor meer informatie en online registratie kijk op www.vierdaagsebed.nl.

Leestip:  Fjällräven Classic 2024 - Meerdaagse trekking voor iedereen

Daarnaast worden er Vierdaagse hotelarrangementen samengesteld en kunt u er terecht voor informatie over campings.

Platform voor wandelaars

De website is hét platform voor logiesbemiddeling bij de Vierdaagse van Nijmegen. Wandelaars kunnen zich hier inschrijven voor een overnachting bij gastgezinnen in en rond Nijmegen. En gastgezinnen kunnen hier hun accommodatie aanbieden. Vierdaagsebed zorgt vervolgens voor de bemiddeling tussen wandelaar en gastgezin. Dat biedt beide partijen veel voordelen. De accommodatie voldoet aan strenge eisen, de financiële afhandeling wordt voor je geregeld en een gegarandeerde slaapplek maakt het verhaal compleet. Groot gemak voor alle partijen dus!

Inschrijvingen en start

Voor de 101ste Vierdaagse hebben 50.403 mensen ingeschreven. Van hen hadden er 38.882 direct recht op een startbewijs. Met een vooraf ingestelde inschrijflimiet van 47.000 worden er vrijdag 7 april 8.118 resterende startbewijzen verloot. Uiteindelijk krijgen 3.403 mensen het bericht dat ze helaas zijn uitgeloot.

Leestip:  Drie keer hiken combineren met lokaal en lekker eten

101ste Vierdaagse start van 18-21 juli 2017

Meer informatie over vierdaagsebed

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in