Camping Auf Kengert in het Gutland

Camping Auf Kengert waar de dicht beboste Ardennen overgaan in het lieflijke landschap van het “Gutland” en “Klein Zwitserland”, in het hart van het Groothertogdom. Overal schitterende natuur, gezellige stadjes en middeleeuwse kastelen. Zoals in Larochette, een burchtstadje omringd door een schitterend wandelgebied.

Op de camping zijn schaduwrijke en zonnige plaatsen, op een glooiend terrein. Veel bomen, struiken en heggen, overal hoort men vogels. De voorzieningen zijn modern, comfortabel en verzorgd, zoals de hele camping. Vanuit het terras kijkt men uit over het zwembad en de camping, die van daar meer op een park lijkt.  Binnen is een gezellig restaurant met open haard. Door de aangename, persoonlijke sfeer voelt men zich hier gelijk thuis. En aan de menukaart ziet men dat Luxemburg een klein maar fijn landje voor echte genieters is.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue
Activiteiten

Er is bewust voor gekozen geen discotheek of amusementsprogramma te hebben.  Kinderen vervelen zich niet op Auf Kengert, er is een grote buitenspeeltuin op zeezand en een binnenspeeltuin die aan het restaurant grenst. Direct vanaf de camping begint een blotevoetenwandelpad door het bos. Vlakbij kunt je het net van wandelwegen van de Mullerthal Trail bewandelen en de mountainbike route van Larochette komt vlak langs de camping.

De Camping Auf Kengert

Naast de traditionele kampeerplaatsen zijn er ook een aantal chalets te huur, die van alle gemakken zijn voorzien.  Voor campers zijn er verharde plaatsen, en indien je slechts één nacht wilt verblijven, is er de mogelijkheid voor Quick Stop met aanzienlijke reductie.

De website van Camping Auf Kengert

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in