AirTop daktent voor de Mini Countryman

Mini introduceert een AirTop daktent voor de nieuwe Countryman. De AirTop daktent is ontwikkeld door de Italiaanse tentspecialist Autohome en speciaal op maat gemaakt voor de Countryman.

Vanaf nu is het dus mogelijk om op het dak te slapen van een Countyman.

De AirTop daktent

De daktent heeft van binnen een hoogte van 94 cm, is 210 cm lang en 130 cm breed. De bovenkant en buitenwanden zijn gemaakt van stof. Het doek is bestand tegen water afstotend, heeft ventilerende eigenschappen en biedt een goede isolatie tegen warmte en geluid. De daktenten hebben een matras met een katoenen cover, twee deuren en ramen met ritssluitingen, muskietengaas bij alle openingen en led-binnenverlichting. De tent heeft voldoende vakken en netten om spullen in op te bergen. Via een aluminium ladder is de AirTop daktent te makkelijk te bereiken.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel
Glasvezel koffer

Deze AirTop daktent wordt tijdens het rijden opgeborgen in een glasvezel koffer die op de dakrails is geplaatst. In de constructie zijn 4 gasveren opgenomen. Door simpelweg de deksel van de koffer te ontgrendelen en de 4 veiligheidsklemmen los te maken, ontvouwt de tent zich geheel automatisch.

Hier een video van de daktent waar je kunt zien hoe handig en compact deze tent is. De video laat ook zien hoe hij opgezet wordt.

De MINI Countryman is ook in een ander opzicht prima geschikt voor kampeervakanties. Met de ALL4-vierwielaandrijving mag hij tot aan 1.800 kg trekken en dat is ruimschoots genoeg voor een flinke caravan. Samen met de AirTop daktent doet hij echter pas echt recht aan het credo van MINI: het maximale halen uit minimale ruimte.

Leestip:  Isabella wint prestigieuze innovatieprijzen

Echte avonturen moet je opzoeken. Dus ga eropuit en zorg dat je iets beleeft. Ga waar je nog nooit geweest bent. Laat de stad achter je. En je zorgen ook. Ga op avontuur. Maak nieuwe vrienden en nieuwe herinneringen. En als je weer thuis bent, doe dan je verhaal.

Neem een kijkje op de website van Mini Coutryman

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in