Camping Mond See Land in het Salzkammergut

Op camping Mond See Land heerst een idyllische rust. In Oostenrijk zeggen ze dan ook dat je het gras als het ware kunt horen groeien. Zover het oog reikt bevinden zich weiden, bossen en bergen. Het CAMP MondSeeLand, bekend om zijn “natuurlijke” ontspanningswaarde, blikt terug op een decennialange traditie, die in 1970 begon met Camping Fohlenhof. Ver weg van het hectische jachten en jagen. Direct tussen twee meren gelegen, rustig en harmonisch te midden van de natuur, dat is CAMP MondSeeLand.

Een kampeerparadijs voor natuurliefhebbers – centraal gelegen in het Salzkammergut. Kinderen doorkruisen het Robinson-Tal op zoek naar avontuur. Ze ontdekken de vele geheimzinnige schuilhoekjes, plaatsjes, grillen op het open vuur en misschien wel de door hun zelf gevangen vis uit de natuurlijke vijver. Voor jou verblijf in het Salzkammergut hebben zij heel wat leuke uitstapjes voorbereid.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 
Faciliteiten op camping Mond See Land

Verzorgde, schone sanitairvoorzieningen met de nieuwste technologie zijn bij hun standaard. Verwarmde, lichte doucheruimtes, babyverzorgingsruimte, toiletten en douches voor mindervaliden zijn vanzelfsprekend en het gebruik van warm water is kosteloos. In het was gedeelte wasmachines, droogautomaten en een strijkplank met strijkijzer.


Wifi is op het toeristengedeelte tot jou beschikking. Producten die voor de eerste levensbehoefte belangrijk zijn van zonnebrandolie tot verse broodjes kunt je vinden in hun campingwinkel. Achter het zwembad ligt de grote lichte kantine. Deze heeft aparte speelhoek, de ontmoetingsplek bij slecht weer, om er te lezen, een praatje te maken met mede gasten of om af en toe een feestje te vieren. Breedbeeld-tv en internet zijn daar op elk moment gratis toegankelijk.

In CAMP MondSeeLand bent u samen met uw viervoeter hartelijk welkom!
De prachtige ligging, tussen weiden en bossen, tussen de Mondsee en de Irrsee, zorgt ervoor dat CAMP MondSeeLand en het Salzkammergut een ideale vakantiebestemming zijn om te kamperen samen met de hond.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Meer over Camping Mond See Land

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in