VW Camper van exact scale replica tent

Ben je je saaie tent meer dan zat en opzoek naar iets waarmee je zeker opvalt? De Volkswagen VW Camper Tent van Monster Factory is een moderne festival-klassieker uit de jaren zestig. In dit bericht een video voor het opzetten van de VW exact scale replica tent.

 

Formaat

De Camper Tent is heel ruim (4 meter lang, bijna 2 meter breed), en je kunt er makkelijk in staan (hoogte 1 meter 85). De tent heeft twee grote slaapcompartimenten, die voorzien zijn van handige opbergvakken aan de zijkanten. De vierpersoonstent is een replica op ware grote van de Volkswagen camper uit 1965. Toen was het razend populair onder was onder de hippies.

Waterdichtheid

Ook bij regen hoef je niet te vrezen voor natte kleren: de waterdichtheid van het dak is 3000 mm en die van de wanden 1000 mm. Dat betekent dat je tent zelfs in een stortbui waterdicht blijft. Ook het ingenaaide grondlaken is waterproof.

Leestip:  De beste voortenten voor caravans

En dankzij de opvallende verschijning van deze camperbus-tent hoef je ook niet meer te zoeken naar je tent op de camping! De kleuren die in de handel zijn van deze klassieker zijn rood en blauw.

 

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in