Camping Agricamp Picobello bij het oude dorpje Monte Rinaldo

Agricamp Picobello is niet zomaar een locatie om uw vakantie in Italie door te brengen. Denkend vanuit een totaalconcept trachten zij het de gasten op verschillende wijzen naar de zin te maken op hun kleinschalig Agriturismo. Dit op een manier waarop zij een specifieke doelgroep weten te bereiken. Die doelgroep bestaat uit vakantiegangers die rust en ruimte willen of kunnen combineren met actief bezig zijn in een natuurlijke omgeving dichtbij de Adriatische Zee en de bergen van het Nationaal Park Monti Sibillini.

Accommodatie

Voor een vakantie in Le Marche staan de gasten meerdere accommodatiemogelijkheden ter beschikking. Zo zijn er een vijftiental zeer ruime tentplaatsen op de kleine camping c.q. minicamping (alleen geschikt voor tenten). Ook hebben ze een compleet ingerichte tent te huur en ook staat er een gezellig ingerichte Pipowagen en een unieke onvergelijkbare Picobello Shell. Die laatste past helemaal in het beeld van glamping in Le Marche en is nieuw vanaf 2016. Last but not least zijn er nog twee comfortabele Bed and Breakfast kamers.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Ligging

De minicamping op de Agriturismo beschikt over een gering aantal zeer ruime plaatsen van gemiddeld 150m2. Deze plaatsen zijn verdeeld over 4 terreinen en bieden je uitzicht op het omliggende heuvellandschap van Le Marche en het prachtige oude dorpje Monte Rinaldo.

Je kampeert op gras en jouw medekampeerders zijn eveneens uitsluitend  ‘tentbewoners’ want de kleine camping is alleen geschikt voor diegene die met de tent komt. De camping is kleinschalig, kindvriendelijk en autovrij. De auto kunt je op korte afstand van de tent parkeren.

Electra is er niet op de tentplaatsen maar in de afwaskeuken van de camping staan ruime koelkasten tot je beschikking om de boodschappen op te slaan. Ook bestaat de mogelijkheid koelelementen in te laten vriezen. In de greenpoint kunnen camera’s, tablet en telefoons, met door zonne-energie opgewekte stroom, worden opgeladen.

Website Agricamp Picobello

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in