Vrijheid en avontuur begint bij Yoepie!

Over Yoepie! 10 jaar geleden trokken zij er voor het eerst ‘met een oud campertje‘ er opuit. Rondtrekken met de camper bleek hun het ultieme gevoel van vrijheid te geven.

Nadat diverse mensen om hun heen hadden gevraagd of ze de camper eens mochten proberen, kwamen zij op het idee om een bedrijf op te gaan richten waarmee ze iederéén de kans konden geven om deze heerlijke manier van vakantie vieren te laten ervaren. Zo is Yoepie! ontstaan.

Kom gerust eens een kijkje nemen in hun nieuwe mooie, compleet uitgeruste campers. Neem contact op voor een afspraak via telefoon of stuur ze een mailtje.

Camperinfo en prijzen

Yoepie! zorgt ervoor dat je onbezorgd kan beginnen aan je vakantie. Elke camper bevat standaard airco in de cabine, een zonneluifel, een fietsendrager, eet- en kookgerei, een radio en cd met mp3-aansluiting, een dvd-speler met scherm, twee gasflessen, toiletproducten en nog veel meer…

Leuk nieuws

Ze kondigen aan dat “We zijn super trots dat we Yoepie kunnen uitbreiden met een extra camper!” 18 juni 2019 de big reveal! dus volg ze op instagram #yoepiecamperverhuur

Leestip:  Volop ruimte voor viervoeters in Flowcamper Fellschnute
Nieuwe camper nieuwe camper binnen
Voor wie

Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of voor het eerst met de camper op reis wilt, Yoepie! heeft voor ieder de perfecte service op maat. Zij leveren hun campers af met instructies, praktische tips en vind je het nog een beetje spannend om voor het eerst in een camper te rijden, dan bieden zij de mogelijkheid voor een proefrit.

Overweeg je om een camper aan te schaffen, dan is huren dé perfecte manier om erachter te komen welke camper het beste bij je past! Ook hierin kunnen zij je adviseren.

Wil je alles weten over Yoepie camperverhuur?

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in