Karsten Tenten trekt Europa in

Karsten Tenten trekt Europa in met een unieke lijn tentmodellen, de beste oppompbare tent en diverse gebruikersawards heeft Karsten Tenten BV zijn sporen in Nederland inmiddels wel verdient, maar Europa- daar ligt nog een wereld aan mogelijkheden. Daarom pompt de Noord-Hollandse tentenbouwer eind deze maand zijn tenten op in München voor de grootste Outdoorbeurs van Europa.

Tijdens Outdoor by ISPO, van 30 juni t/m 3 juli, zal Karsten zich voor het eerst presenteren aan het grote Europese publiek om retailers te enthousiasmeren voor de verkoop van de onverwoestbare gezinstenten van katoen. Naast de meermaals bekroonde oppompbare Karsten Tent richt het familiebedrijf zich daarnaast op hun nieuwste lijn tunneltenten. Gemaakt van dezelfde sterke materialen als de oppompbare Karsten Tent, opgezet in een handomdraai en als beste getest in de ANWB Tententest. Na succesvolle marktintroducties in Engeland, Zuid Korea en Japan is Karsten op zoek naar sterke retailers met een passie voor kwaliteitstenten om haar tenten verder onder de aandacht te brengen.

Human Comfort

In München deelt Karsten de stand met Human Comfort, de expert op het gebied van comfortabele kampeer- en reisartikelen. Met de slogan “onderweg met het comfort van thuis” zijn de kampeerartikelen van dit kwaliteitsmerk de perfecte aanvulling op de hoogwaardige Karsten Tenten. Daarbij is het design van het kampeermeubilair niet alleen functioneel en compact maar vooral ook verrassend mooi. Daar mag je mee gezien worden!

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024

Banner Karsten Tenten op ISPO Outdoor 2019

Outdoor by ISPO 2019, 30 juni t/m 3 juli in München. Karsten Stand: Hall FM | Stand: FGL.750

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in