Volkswagen camper huren een vakantie vol vrijheid

0

Een Volkswagen camper staat voor vrijheid, avontuur en romantiek! Iedereen die daar warm van wordt, kan bij Camper Experience een camper huren of een camper kopen. Bovendien hebben zij de leukste buscampers die er bestaan: Volkswagen Westfalia campers. Van de retro T2 uit de seventies tot de moderne T5 met alle comfort van nu.

Kies voor een avontuurlijke én comfortabele kampeervakantie vol onvergetelijke momenten.

Vrijheid, avontuur & romantiek

Vrijheid… begint thuis aan de keukentafel terwijl je je vakantie uitstippelt. Of ga je voor het ultieme vrijheidsgevoel en laat je je leiden door verrassingen onderweg? Stop op de meest idyllische plekjes, wanneer jij dat wilt. En bij een stortbui toer je gewoon verder, zónder natte tent.

Avontuur… beleef je door niet de kaart te volgen, maar je gevoel. Alleen dan beland je op unieke plekken. En wees gewaarschuwd: de charmante uitstraling van een Volkswagen Westfalia camper zorgt voor bijzondere ontmoetingen onderweg, met mensen uit de hele wereld!

Leestip:  Vraag naar tweedehands campers toegenomen

Romantiek… ervaar je alleen al door de looks van onze Volkswagen campers. Maar ook door je ogen dicht te doen en je dromen te volgen. Glaasje wijn erbij, kaarsje aan. Koken kan lekker binnen en (samen) slapen was nog nooit zo knus. Wil je dit gevoel ook ervaren?

Waarom Camper Experience?

Camper Experience is ontstaan door hun passie voor authentieke, originele buscampers. Ze hebben er bewust voor gekozen om alleen Volkswagen en Ford fabriekscampers te verhuren met de inrichting van de beste interieurbouwer van Europa: Westfalia.

Fabriekscampers zijn busjes die direct vanuit de fabriek door de ontwerper van Westfalia worden ingericht als camper. Doordat zij al meer dan 100.000 interieurs hebben ingebouwd, hebben ze alles tot in detail weten te perfectioneren.

Camper Experience is het enige camperverhuurbedrijf in Nederland met dit type campers (andere aanbieders verhuren bestelbusjes met zelf ingebouwde interieurs). Zij onderhouden hun campers met veel liefde en aandacht in hun eigen werkplaats in Harmelen.

Leestip:  LeukeBusjes voor MiniCamper interieur oplossingen

Website Camper Experience: camperexperience.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in