Camping La Bonne Vie gelegen tussen wijngaarden en bossen

Camping La Bonne Vie – In het kleine dorpje Saint-Maurice-Les-Couches vindt je een overzichtelijk en kleinschalig (3,5 ha) vakantiepark met ruime bungalows, gîtes, camping POD’s en kampeerplaatsen.

De camping heeft een prachtige ligging tussen wijngaarden en bossen in de Bourgogne. Een gebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en dat door UNESCO als microklimaatzone is erkend, met gemiddeld net zo veel zonuren als Zuid-Frankrijk. De regio biedt tal van bezienswaardigheden met o.a. imposante kastelen, tuinen, grotten en interessante steden.

Het park ligt in de driehoek Beaune / Autun / Chalon-sur-Saône, op circa 20 minuten met de auto van de A6 (Autoroute du Soleil) en de stad Beaune. U vindt La Bonne Vie in Midden-Frankrijk op ongeveer 770 kilometer vanaf Utrecht.

Kampeerplaats

La Bonne Vie is een overzichtelijk vakantiepark op geringe afstand van de autosnelweg (25 minuten rijden). De kampeerplaatsen zijn rustig gelegenen ruim opgezet. Je kampeert bij hun niet hutje mutje maar op een eigen afgeschermde plek en de buren op afstand.

Leestip:  La Maison Des Trois Grands omringd door schilderachtige dorpjes

De kampeerplekken rond het centrale speelveld zijn vlak en goed overzichtelijk. De plaatsen hebben een ondergrond van gras en zijn gescheiden door beplanting. Nabij elke kampeerplaats zijn schaduwgevende bomen of struiken aan de zuidzijde. De overige staanplaatsen zijn bij de restauratie gelegen.

De afwisseling van huisjes en kamperen biedt combinatiemogelijkheden. Kinderen maken hier snel vriendjes.

  • Elektriciteitsaansluitingen 10 tot 16 ampère
  • Gespreid modern sanitair nabij kampeerplaatsen
  • Wasmachine
  • Diepvriezer voor koelelementen
  • Broyeur (leegplaats caravan toilet)
  • Koelkast verhuur
  • Afstand tot het sanitair circa 25 m. Afstand tot het sanitair in het hoofdgebouw circa 75 m. Afstand tot het zwembad tussen de 15 en 30 m.

Website Camping La Bonne Vie: camping-labonnevie.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in