RØSTIG een unieke pop-up camping

RØSTIG is een unieke pop-up camping waar alles draait om rust en natuur.
Je overnacht in je eigen tipi in het bos en kunt gratis deelnemen aan de dagelijkse meditaties, yogasessies, tai chi en andere workshops of je kunt lekker luieren in een hangmat. RØSTIG opent deze zomer 3 maanden haar tenten, is vanaf 18 jaar en ouder en gegarandeerd kleinschalig.

Waarom RØSTIG?​
​​
​Verscholen in de bosrijke Achterhoek op het prachtige Landgoed Verwolde vind je een uniek, rustig plekje. Een dorpje van tenten, te midden van de bomen en het wild. Welkom bij RØSTIG.

Ze zitten al anderhalf jaar in een crisis die hun dwingt om hun tijd voornamelijk binnenshuis door te brengen, zonder al te veel sociale contacten, met een gevoel van hopeloosheid en een stijgend stresslevel. Dat gold althans voor hun. RØSTIG is ontstaan vanuit de drang naar een alternatief. De drang naar een plek om juist helemaal vrij te zijn. Niet binnen vier muren, maar juist buiten in de natuur. Een plek waar je alle stress achter je kunt laten en waar je de ruimte hebt om ‘quality-time’ met jezelf of een ander te hebben. Een plek die bijdraagt aan je mentale gezondheid en je levensplezier. Waar je weer mensen kunt ontmoeten en van waaruit je met hernieuwde energie verder kunt gaan. Een plek om bij te komen en weer even tot rust te komen. Dat is RØSTIG.

Leestip:  Nieuwe CO2-tol Duitsland: DKV Mobility biedt hulp

Het maakt niet uit of je de hele dag in de zon in de hangmat wilt liggen of juist graag de benen strekt tijdens een wandeling of yoga. Doe wat jij wilt en geniet van de vrijheid en de rust die RØSTIG je zal bieden.

​RØSTIG is de plek geworden waar ze zelf behoefte aan hadden. Graag delen ze het met jou.

Accommodatie

In het bos vind je hangmattenJe verblijft bij RØSTIG in een éénstokstipi in het bos. De tipi heeft een diameter van vier meter en heeft een slaap- en zitgedeelte. Je kunt er verblijven in je eentje of met zijn tweeën. In de tipi vind je twee matrassen, twee stoeltjes en een tafeltje met rieten matjes als ondergrond. Buiten de tipi vind je twee buitenstoelen. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de hectiek van alledag.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!

In het bos vind je hangmatten om te relaxen, een kampvuur om elkaar te ontmoeten en talloze plekjes om de stilte op te zoeken. Ook kun je op ontdekkingstocht gaan op zoek naar geheime chill-plekjes.

Activiteiten

Bij RØSTIG zijn alle workshops bij de prijs inbegrepen. In hun huiskamer-tent kun je dagelijks deelnemen aan ten minste twee workshops of sessies. Ze bieden elke ochtend en middag een meditatiesessie en/of yogales aan en ze variëren wekelijks met lessen in Tai Chi, ademwerk, de Wim Hof Methode, Chi Gong en meer. Verder hebben ze leuke bordspellen en kun je in hun Bøb Røss-Bøsje bijvoorbeeld mee schilderen op de beelden en de ontspannen stem van meester-relaxer Bob Ross.

Website RØSTIG: www.rstig.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in