De Fransche Kamp de leukste camping van Nederland

De Fransche Kamp is een seizoenkampeerterrein van 30 ha bos- en heideterrein met zo’n 380 kampeerplekken, gelegen in het Spanderswoud bij Bussum. Het is een ruim opgezet kampeerterrein, waar je echt in de natuur kunt kamperen. Vanaf 1 april tot eind september kunnen kampeerders met hun caravan, huisje, tent of ander kampeermiddel kamperen op staplaatsen in het bos. In de wintermaanden is het een wandelgebied. De Fransche Kamp ligt op 10 minuten lopen van station Bussum-Zuid. Het kampeerterrein is autovrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Op deze natuurcamping geldt het Kampeerreglement

Naast het seizoenskamperen is het mogelijk om met een tent maximaal 3 nachten te kamperen. Het kort kamperen is niet mogelijk met caravan, camper of vouwwagen. Kort kampeerders kunnen zich melden bij de kantine op de dag van aankomst voor 16:00 en zich daar inschrijven. Reserveren is niet nodig en niet mogelijk.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen
De leukste camping van Nederland

Als je belt met de camping kom je uit in de kantine. Daar wordt standaard opgenomen met: “Goedemorgen met de leukste camping van Nederland.”

Dankzij John en Simon staat de camping nu ook echt zo op de kaart. Want als je aan een willekeurige kampeerder vraagt wat hij of zij van de camping vindt dan is steevast het antwoord: “Dit is de leukste camping van Nederland.”

De voordelen van seizoenskampeerterrein De Fransche Kamp

… is een grote weids opgezette natuurcamping midden in het Goois Natuurreservaat. Je kampeert er midden in het bos. De plekken zijn groot. De kampeerders zijn veelal rustig en vriendelijk.

Als je gezelligheid zoekt dan kun je er terecht. Er is elk weekend wel iets te beleven in de recreatieruimte en met andere kampeerders. Maar als je zich af wilt zonderen en alleen wilt zijn dan kan dat ook. Je hoeft er niets en hebt er veel vrijheid.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

De pluspunten op een rij:

  • De Fransche Kamp is goedkoop
  • De Fransche Kamp heeft grote plekken
  • De Fransche Kamp is rustig
  • De Fransche Kamp is authentiek
  • De Fransche Kamp heeft gratis parkeren
  • De Fransche Kamp is autovrij

Website De Fransche Kamp: www.defranschekamp.nl

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in