Vintage Touren het leukste uitje van Brabant!

Vintage Touren in Drunen. Haar naam is Carola van Kuyk en ze is een liefhebber van de Volkswagen T2 Bus. Haar passie voor de Volkswagenbus is 4 jaar geleden ontstaan nadat ze zelf een weekje is weggeweest in een klassieke T2. Dit was een fantastische en unieke ervaring waar ze nog steeds met een lach op terug kijkt.

De kleuren, het geluid en de ervaring die ze heeft meegemaakt wil ze nu met jullie delen. Begin 2021 was het idee er en na een jaar van voorbereidingen heeft ze haar droom kunnen verwezenlijken om twee gerestaureerde Volkswagen T2 busjes uitgerust als camper te kunnen gaan verhuren, zodat ze haar liefde voor de bussen met jullie kan delen. En voor de toekomst hoop ze te kunnen uitbreiden met klassieke of andere bijzondere voertuigen. Via Vintage Touren bied ze je verschillende opties aan om het gezellige Brabant of de rest van Nederland te ontdekken.

Leestip:  Huur nu een luxe Hymer Whiteline B600

Wil je een dagje rondtoeren in een van haar mooie Volkswagenbusjes, een uniek welkom bij jouw feest bij je thuis of bedrijf, een mooie fotoreportage, een huwelijksaanzoek of een korte vakantie? Dan ben je bij Vintage Touren aan het juiste adres.

Dagtouren….?

Ga lekker op pad met een van haar busjes en ontdek het mooie Brabant via de aanbevolen routes inclusief een mand vol Brabantse gezelligheid.

Check de beschikbaarheid en boek meteen jouw fantastische dagje uit met een van haar 2 bussen! Voor lunch en diner hebben ze de gezelligste restaurants voor je geselecteerd.

Website Vintage Touren: www.vintagetouren.nl

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in