Camping Wesertal het wilde oosten van belgië

Camping Wesertal is kleinschalig, eenvoudig maar gezellig. Voor hun is minder méér. Kamperen, de natuur genieten en behouden. Sinds 2014 runnen zij -Claudia & Birgitt – met veel plezier deze kleine camping aan de Belgische Weser aan de voet van natuurpark Eifel-Hohes Venn.

Half bos half grasveld proberen op deze locatie het evenwicht te vinden tussen natuurbeheer en campingstructuur. Met maar 52 plaatsen en maar 2 sterren bieden zij een mooie plek met basisfaciliteiten voor de fans van het eenvoudige kamperen, wandelen, fietsen en de frisse lucht!

Ook zonder tent of caravan kun je hier overnachten: ze hebben een pipowagen, een trekkershut en een caravan te huur – met alleen eenvoudige inrichting voelt dit haast aan als kamperen in een tent

Camping Wesertal

Faciliteiten

Bij camping Wesertal ervaar je de luxe van eenvoud: stromend koud en warm water, douches, stroom, een teekeuken, een sauna…

Leestip:  ANWB: nominaties voor de Camping van het Jaar 2024 bekend
Wat kan men gaan doen?

fietsen, wandelen, luieren, een stad bekijken… natuurpark hohes venn-eifel, het drielandenpunt en het herver land wachten op je!

Kamperen

De grote en kleine tenten staan ​​het liefst een beetje op zichzelf, in het bos en aan de oevers van de stromende Weser. Deze plaatsen zijn autovrij en hondenvrij.

Bagage dient per kruiwagen te worden vervoerd vanaf de parkeerplaats bij de ingang
van de camping. Er zijn maar enkele plaatsen met elektriciteit in het bos, reserveer daarom tijdig een elektriciteitsplaats.
Het is technisch niet mogelijk om bepaalde plekken in het bos te reserveren.

Aangezien er veel boomwortels en stenen in het bos zijn, vergeet dan niet om goede haringen mee te nemen! En natuurlijk: een zaklamp!

Niemand hoeft per se in het bos te kamperen – ze hebben ook plaatsen voor tenten op het normale deel van de camping, naast de caravans en campers.
Voordeel: er is daar voldoende elektriciteit en bagage kan met de auto worden vervoerd.

Leestip:  Kamperen in de boomgaard van Rijksmuseum Muiderslot

Website Camping Wesertal: camping-wesertal.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in