Ga mee op het avontuur van je leven – Fjällräven Polar 2023

Fjällräven nodigt iedereen uit zich aan te melden voor Fjällräven Polar, een 300 km lange arctische expeditie door het Scandinavische noorden in april 2023. Dit is jouw kans om tijdens dit unieke avontuur tot een ware ontdekkingsreiziger te verworden. Inschrijven kan vanaf 24 oktober 2022.

 

In april 2023 brengt Fjällräven Polar twintig mensen van over de hele wereld samen voor een 300 km lange hondenslee- expeditie over de arctische toendra. Zes dagen lang zullen de deelnemers met hun eigen hondenslee door de uitgestrekte landschappen van Noord-Scandinavië reizen en een wereld ervaren die totaal verschilt van hun dagelijks leven.

Scandinavië reizenFjällräven nodigt iedereen die nieuwsgierig is uit, om zich aan te melden voor dit bijzondere avontuur van je leven. Gretige kandidaten kunnen zich vooraf registreren en deelnemen aan de wereldwijde Fjällräven Polar lancering op maandag 24 oktober 2022 om 16:00 uur. Daar krijgt men alle informatie over hoe een Fjällräven Polar expeditie-teamlid te worden.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!

Fjällräven Polar is geen wedstrijd en je kunt er ook geen ticket voor kopen. Het is een expeditie die je wegwijs maakt in het winterse outdoor leven en de nodige inspiratie en input biedt voor een bevredigend bestaan in de vrije natuur, ongeacht het seizoen.

Deze expeditie is in lijn met de missie van Fjällräven om mensen te inspireren meer tijd in de natuur door te brengen. Het bewijst dat met de juiste uitrusting en de juiste kennis iedereen de arctische natuur kan ontdekken en ervan kan genieten, met of zonder eerdere outdoor ervaring.

Zie voor meer informatie over Fjällräven Polar, de mediakit.
Bezoek fjrvn.com/Polar2023 voor de voorinschrijvingen en voor deelname aan de wereldwijde lancering op maandag 24 oktober om 16:00 uur.

Website fjallraven: www.fjallraven.com

Leestip:  Mijlpaal: BOVAG rapporteert half miljoen elektrische auto’s
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in