Meer dan 10.000 bezoekers op Camperbeurs Hardenberg

De dertiende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg heeft op 23, 24 en 25 september een recordaantal bezoekers getrokken. Maar liefst 10.404 bezoekers kwamen op deze driedaagse beurs af, die ook al een recordaantal deelnemers telde van 100. “Wij kunnen ons geluk niet op. Het waren drie fantastische dagen, waarbij onze verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Het camperleven wint steeds meer populariteit, en wij zijn blij dat we al deze (toekomstige) camperaars inspiratie mogen bieden op onze beurs”, zegt Marije Pol namens de beursorganisatie.

Camperbeurs Hardenberg groeit de laatste jaren flink door. De laatste editie voor corona in 2019 telde 6.200 bezoekers, vorig jaar al bijna 8.000 bezoekers en nu ruim 10.000. In totaal presenteerden meer dan 100 exposanten zich verdeeld over zes beurshallen. Er werden ook tientallen campers verkocht op de beurs. Verder waren op alle beursdagen continu presentaties bij te wonen in het Campertheater. Pol: “Wij kijken met een ontzettend trots gevoel terug op deze editie. De sfeer op de beurs was perfect, er werden goede gesprekken gevoerd en wij hebben veel nieuwe bezoekers mogen verwelkomen. Het doet ons en onze exposanten goed om te zien dat de beurs zo ontzettend groeit in belangstelling.”

Leestip:  Interesse in elektrische auto’s neemt af

“Met name op de zaterdag en zondag zien wij dat het camperleven niet alleen in trek is bij ouderen, maar dat ook steeds meer jongeren aan het warmlopen zijn voor het camperleven en het zogeheten vanlife. De verhuur van campers is bij hen in trek, net als het zelf bouwen van een camper. Bovendien zien wij dat ervaren camperaars de beurs specifiek bezoeken voor bepaalde accessoires. Dat willen wij voor komende editie verder uitbreiden”, aldus Pol.

Camperbeurs Hardenberg

De veertiende editie van Camperbeurs is op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Foto’s: Jasper vd Zwan Fotografie

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in