Vernieuwde Adria Coral met nieuw exterieur

De geheel vernieuwde Adria Coral met nieuw exterieur profiel, nieuw dubbel panorama dakvenster en Adria Exclusief Sky Lounge zijn het resultaat van denken in ruimte, ook in een kampeerauto. De nieuwe geheel vlakke vloer van voor tot achter geeft meer comfort. Er zijn drie uitrustingsniveaus, keuze in motoren en chassis, meer stahoogte en een breed aanbod aan indelingen.

Adria Coral denk in ruimte

De geheel vernieuwde Coral met nieuw exterieur profiel, nieuw dubbel panorama dakvenster en Adria Exclusief Sky Lounge zijn het resultaat van denken in ruimte. Er zijn drie uitrustingsniveaus, keuze in motoren en chassis, meer stahoogte en een breed aanbod aan indelingen.

Een nieuw skyroof dubbel panoramisch venster en de Adria Exclusive Sky Lounge zijn het resultaat van het denken over blue sky bij het ontwerpen van een camper. Er is keuze uit chassis, motoren, verwarming en interieurstyling, evenals een nieuwe dubbele bodem met een verdieping op één verdieping, extra hoofdruimte en een brede selectie van indelingen.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

CORAL SUPREME Denk in ruimte

Met de meeste standaard uitrusting inclusief de nieuwe Sky lounge en Sky roof is de Coral Supreme het topsegment van onze semi-integraal lijn. Standaard met 5 zitplaatsen. De comfortabele slaapkamer achterin, de geoptimaliseerde bergruimte, luxe toilet-doucheruimte en slim ontworpen V-keuken dragen bij tot een aangename reis.

CORAL PLUS Denk in ruimte

De nieuwe Plus modellen worden geleverd op Fiat Ducato met witte polyeser opbouw. Er is keuze uit drie exterieurkleuren voor de cabine en uit Truma of Alde verwarming. Het nieuwe interieur met Sky lounge en Sky roof zal een ieder verbazen.

CORAL AXESS Denk in ruimte

De nieuwe Coral Axess modellen op Citroën beschikken over een witte cabine en polyester opbouw. Compleet met nieuwe Sky lounge en Sky roof, nieuw interieur en Truma verwarming.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan

 

Alles weten over de Adria Coral

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in