Camping Kohnenhof een overweging waard

Camping Kohnenhof te Eisenbach in Luxemburg, wil je kamperen op één van de vele mooie campings in Luxemburg? Dan is Camping Kohnenhof zeker een overweging waard, want hun gezellige en rustige familiecamping aan de rivier in het prachtige natuurlijke ‘Ourdal’ is prachtig.

Indien je bij hier reserveert kun je elke dag 2 uur gebruik maken van het AquaNat’Our zwembad in Hosingen. Je kunt bij hun genieten van de rust, maar ook heerlijk wandelen, mountainbiken, fietsen, vissen, zwemmen. Camping Kohnenhof kenmerkt zich door een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Ze hebben vrijwel geen vaste plaatsen, geen slagbomen en geen muntjes voor het gebruik van het sanitair.

Kamperen in alle vrijheid is ons motto!  PLUS GRATIS WIFI.

Camping Kohnenhof in Eisenbach

één van de vele mooie campings in Luxemburg. De camping is een gezellige, rustige familiecamping gelegen aan de grensrivier de Our, de camping ligt in een dal van de Luxemburgse Ardennen en de Duitse Eifel in het prachtige natuurlijke ‘Ourdal’.

Kampeerplaatsen op de camping liggen direct aan het water, het riviertje de Our, of er heel dichtbij. Gezinnen met kleine kinderen plaatsen we meestal bij de kleine speeltuin zodat ze gelijk leeftijdsgenootjes vinden en niet direct in het water kunnen lopen. Bijna alle toerplaatsen zijn minimaal 100 m². Grote (De Waard)tenten en grote vouwwagens krijgen bij hun altijd een daarvoor geschikte kampeerplaats toegewezen

In 2018 komt er een nieuw sanitair gebouw achterop de camping. Bij deze camping in Luxemburg kun je genieten van de rust.

Activiteiten

De Our is ideaal om te zwemmen, spelen, varen en vissen. De mogelijke activiteiten zijn er talrijk…… Wandelen, zwemmen, mountainbiken, kanovaren, GPS wandelingen maken, vissen en nog veel meer!

Camping Kohnenhof ligt in een waar wandel- en mountainbikeparadijs, aan verschillende (inter)nationaal bekende routes, zoals o.a. de Grand Randonée (GR) 5 en het Pieterpad. Hierdoor kun je direct vanaf de camping genieten van tientallen kilometers wandel- en mountainbike plezier!

Alles weten over Camping Kohnenhof

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in