Sunncamp Icon Air met AirVolutiontechnologie

SunnCamp Nederland verkoopt kampeertenten, voortenten voor caravans, campers én een vouwwagen die door middel van luchtdruk opgezet worden. Dit systeem maakt het opbouwen van een (voor)tent een stuk eenvoudiger.

Ze hebben verschillende modellen voor caravans en campers/busjes  in hun assortiment.
Ook voor schuurtenten, binnententen en windschermen ben je bij hun aan het juiste adres!

Oppompbaar frame

Als eerste in Nederland introduceren wij een vouwwagen met een voortent met oppompbaar frame! Op dit moment hebben zij de Inceptor 390 in onze showroom.

Sunncamp Icon Air

Met trots introduceert Fortex Voortenten de Icon Air van SunnCamp; een volledige voortent voorzien van AirVolutiontechnologie. Deze voortent is op te pompen vanuit één punt.  Een voortent die gegarandeerd simpel en moeiteloos op te zetten is. Daarnaast biedt de Icon Air een ruime leefruimte.

De Icon Air is ontwikkeld en uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en heeft de vertrouwde kenmerken van SunnCamp met aandacht voor detail. De SunnCamp Icon is verkrijgbaar in 10 verschillende omloopmaten en wordt gemaakt van  PRO-TEK 300D tentdoek van SunnCamp. Dit is een nieuw, supersterk 300D-doek met hoge dichtheid en is speciaal door de technische afdeling ontwikkeld. Het PRO-TEK 300D is vier keer sterker dan het 75D materiaal en door de  nieuwe waterproof weef-en coatingstechniek behoudt het doek zijn flexibiliteit en zachtheid terwijl het perfect in vorm blijft.

Leestip:  Bij Basecamp Rentals De outdoor ervaring

Het doek heeft de eigenschap dat het zich makkelijk, strak laat afspannen. PRO-TEK 300D heeft een hoge treksterkte en biedt de juiste bescherming tegen de elementen en UV-licht. Het nieuwe dakdoek maakt de uitstraling van de producten af en zorgt voor een huiselijke sfeer.

Het opzetten is  een makkie! sluit de pomp aan op het ventiel en pomp de voortent op tot de juiste druk van 7 psi (≈0,5 bar). Sluit het ventiel en de tussen ventielen, span de tent af en uw voortent is klaar voor gebruik!

Wil je meer weten over Sunncamp

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in