Camping Breehees in Noord-Brabant

Kom kamperen bij Camping Breehees: een gezellige camping in Noord-Brabant met 17 plaatsen, op een terrein van maar liefst een halve hectare groot. Je kan er heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven rondom de boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin. Daarnaast geniet je van het boerenleven, kan je met de Breese tram een bezoek brengen aan het melkveebedrijf, lekker eten en drinken op het boerderijterras of een wandeling maken door het nabijgelegen bos.

Vanzelfsprekend mogen op een boerderij paarden en pony’s niet ontbreken. Bij Breehees kunnen de campinggasten dan ook lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Daarnaast worden er maar liefst 5 dagen per week paardrijlessen verzorgd.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten
Faciliteiten Camping Breehees
  • Water
  • Elektra 6A (inbegrepen) of 16A (tegen meerprijs)
  • Verwarmd toiletgebouw met 6 toiletten
  • Chemische toiletvoorziening
  • Luxe gehandicaptentoilet
  • 6 Douches en 1 afsluitbare wascabine
  • Ruimte voor afwas met warm en koud water
  • Wasmachine, ijs- en koelkast
  • Gratis Wifi (beperkte verbinding)
Omgeving

De omgeving van Breehees is prachtig. Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’ vindt je op enkele minuten loopafstand. Daarnaast kan je, ten westen van het natuurgebied, een wandeling maken door de Regte Heide, genieten van het mooie Riels Laag en een bezoekje brengen aan ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar in de ontvangstruimte van OpBreehees naar de mogelijkheden. Daar liggen ook wandelroutes en fietsroutes die je mee kan nemen.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten die leuk zijn om tijdens je verblijf eens uit te proberen. Zo kan je een stoere tocht maken door de bossen met SuperHuub, met alle andere kids een bezoekje brengen aan de boerderij, ’s avonds gezellig bij het kampvuur komen zitten of bijvoorbeeld deelnemen aan de bingo waar je leuke prijzen kan winnen!

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Meer weten over Camping Breehees

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in